Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινοί δικηγόροι ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή, με «ακτιβίστικες» ενέργειες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Άγνοια για την πρωτοβουλία δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ν. Παπάκος

Πατρινοί δικηγόροι ετοιμάζουν «θερμή» υπ...

Την προσεχή Κυριακή στην Πάτρα

Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους των Πατρινών δικηγόρων, ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας την προσεχή Κυριακή, στην Πάτρα, για να παραστεί στην Έκθεση αρχαιοτήτων που υπάρχουν στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του Προέδρου Εφετών και του Δικηγορικού Συλλόγου, ωστόσο Πατρινοί δικηγόροι θεωρούν ότι «σε μια περίοδο που ο δικηγορικός κλάδος βρίσκεται υπό διωγμό από επιλογές της κυβέρνησης και συμπληρώνει τρεις μήνες απεργιακού αγώνα, είναι πρόκληση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να στρέφει το ενδιαφέρον του στα αγάλματα».

Μάλιστα, ομάδα δικηγόρων, όπως πληροφορείται το thebest.gr σχεδιάζει «ακτιβίστικες» ενέργειες για να διαμαρτυρηθεί στον Προκόπη Παυλόπουλο, χωρίς να αποκαλύπτει τι θα περιλαμβάνουν αυτές οι ενέργειες.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας, Νίκος Παπάκος, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για την επικείμενη πρωτοβουλία διαμαρτυρίας των συναδέλφων του, κατά την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Όπως είπε, το θέμα της αναβολής της εκδήλωσης ετέθη από μερίδα δικηγόρων στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου, ωστόσο, η πλειοψηφία αποφάσισε να γίνει κανονικά η εκδήλωση.

Στην Πάτρα έρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις