Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Psarokokalo, έρχεται στην Πάτρα

Το Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκου...

Στο καφέ – πολυχώρος «Συνδετήρας», το σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2016

Ο «Συνδετήρας» το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα θα παρουσιάσει το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Σάββατο 2 Απριλίου:

Τhe Hunters

Eνα αγόρι που αγωνίζεται να αντιμετωπίσεi μια κατάσταση για να συνειδητοποιήσει ότι δεν μοιάζει καθόλου με τον πατέρα του.

Caravan

O τριών χρόνων Theo και ο εξάχρονος ξάδερφος του Jonas, διερευνούν το περιεχόμενου του φαινομενικά εγκαταλελειμένου καραβανιού.

Taklif

Το Taklif είναι μια αφηρημένη ακόμα λυρική ιστορία της θρησκείας, όπως αναγκάστηκε να μπει στη ζωή ενός κοριτσιού, όπως φαίνεται από την αθώα προοπτική του παιδιού. Μεταφέρει τη βία των πρόωρων γάμων και των τελετουργιών, όπως τα αντιμετωπίζουν τα κορίτσια της προεφηβικής ηλικίας σε ισλαμικό πλαίσιο.

PREFERENTIAL TREATMENT

Η Paquita μία αθώα και φιλική ηλικιωμένη , δεν πρόκειται να μείνει αβοήθητη όταν ο τραπεζίτης της λέει ότι έχει χάσει όλα τα χρήματά της, λόγω κάποιων «ασφαλών με την πρώτη ματιά» χρηματοοικονομικών προϊόντων που έφερε προϊόντα που προσφέρονται για τον τραπεζίτη.

SPRING FLOOD

Η Helene δεν αισθάνεται άνετα στο σπίτι με τον σύζυγό της. Ο Arne έχει σοβαρά προβλήματα με τη μητέρα του, η οποία δαπανά όλη την προσοχή της στο διαζύγιό της από τον πατέρα του Arnes. Και οι δύο χαρακτήρες φεύγουν μακριά από το σπίτι και τυχαία και θα βρουν ο ένας τον άλλον, μια εμπειρία που τους διδάσκει πολλά για τη ζωή και γεγονότα του παρελθόντος καιτους βοηθά να προχωρήσουν.

Chappin

Ο Liam McLaughlin είναι ένας δεκαεφτάχρονος μαθητής από την πόλη της Γλασκόβης Easterhouse. Αποφασισμένος να βελτιώσει τη ζωή για την κοινότητα του o Liam επιδιώκει την ανεξαρτησία για τη Σκωτία στο επερχόμενο δημοψήφισμα.

ADAM & EVERYTHING

Μία γυναίκα και ένας άντρας που γνωριζόντουσαν από παλία,συναντιούνται πάλι ξαφνικά . Τώρα, οι ζωές τους έχουν αλλάξει και είναι δύσκολο να μην αμφιβάλλουν για τις αποφάσεις που είχαν κάνει.

HOW SIMON LOST HIS FATHER

Ο δεκάχρονος Simon βρίσκει τον πατέρα του νεκρό στο δωμάτιο του. Σοκαρισμένος προσπαθεί να διατηρήσει την καθημερινή του ζωή.

Κυριακή 3 Απριλίου:

Undesirable

Ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία μικρού μήκους.

Sea women

Αυτό το ντοκιμαντέρ στοχεύει να διηγηθεί την ιστορία των γυναικών στον τομέα της αλιείας στην Καντάμπρια, καθώς και να αντικατοπτρίσει την κατάστασή τους και να τους αποτίσει φόρο τιμής μέσα από τις μαρτυρίες των πέντε από αυτών. Όχι μόνο έχουν γίνει μητέρες και χήρες, αλλά έπρεπε επίσης να διαχειριστούν τις απαραίτητες εργασίες αυτού του τομέα και να παρέχουν στήριξη στις οικογένειες των ψαράδων.

WE ´RE NOT HERE TO BE PISSED OFF

Ο Jonas Albelda εργάζεται ως πωλητής ακινήτων. Καλεί από πόρτα σε πόρτα, χωρίς επιτυχία, μέχρι που ανοίγει μια ετερόκλητη και ανόμοια κοινότητα με την οποία ο Jonas θα ξαναβρεί τη χαρά της ζωής.

Rooftop

Ένας άνδρας καπνίζει στον τελευταίο όροφο, όταν ένα μικρό αγόρι έρχεται. Παίζει με ένα μικρό κοτόπουλο και στη συνέχεια το πετάει ξαφνικά από τη στέγη. Ο άνθρωπος μένει εμβρόντητος

mould 07

Ο Won-gi δεν έχει καμία ιδέα σχετικά με τη ζωή και το θάνατο της μητέρας του που υπάρχει στο σπίτι. Η ζοφερή σχέση τους καλυτερεύει ύστερα από την εμφάνιση μιας μυστηριωδους γυναίκα.Αλλά το σπίτι του Won-gi έχει πιάσει μούχλα.

In Long Days Adrián Villa Dávilados

Tο In Long Days, είναι ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για μια οικογένεια που αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να ζήσει μια διαφορετική ζωή.

Σάββατο 2 Απριλίου 19:00 – 21:00

Κυριακή 3 Απριλίου 19:00 – 21:00.

Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture