Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδειάζουν το παραθεριστικό κέντρο LM Village στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης- Εντός των επόμενων ημερών φτάνουν οι πρόσφυγες

Αδειάζουν το παραθεριστικό κέντρο LM Vil...

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, η 117 ΠΜ Ανδραβίδας, αδειάζει τα διαμερίσματα από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα της μεταφοράς προσφύγων στο παραθεριστικό κέντρο LM Village, στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Ο χώρος επιτάχθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, η 117 ΠΜ Ανδραβίδας, αδειάζει τα διαμερίσματα από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές έτσι ώστε να εξοπλιστούν με στρατιωτικά.

Οι προετοιμασίες του χώρου πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς οι πρώτοι πρόσφυγες αναμένεται να φτάσουν εντός των επόμενων ημερών.

Σμηνίτες και στελέχη της 117 ΠΜ Ανδραβίδας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δελήμπαλη αδειάζουν ακόμα και σε νταλίκα της Πολεμικής Αεροπορίας τις ηλεκτρικές συσκευές από τα 38 διαμερίσματα. Παράλληλα ιδιώτες εργολάβοι για λογαριασμό της ΔΕΔΔΕΗ προχωρούν στην εγκατάσταση μετασχηματιστών και δικτύου ηλεκτροδότησης ώστε άμεσα μέχρι το βράδυ να υπάρχει παροχή στο χώρο.

Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για το χρόνο που θα έρθουν οι πρόσφυγες, εκτιμάται όμως πως αύριο ή μεθαύριο αυτό θα γίνει.

 

mirsini3 copy

 

llialive

patrisnews

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις