Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία Αλεξόπουλου σε Φαρρές και Τριταία

Περιοδεία Αλεξόπουλου σε Φαρρές και Τριταία

Με μέλη του συνδυασμού του

Περιοδεία στους σημερινούς Δήμους Φαρρών (Χαλανδρίτσα, Πλατανόβρυση) και Τριταίας (Ερυμάνθεια, Διάσελο, Σταυροδρόμι, Καρπέτα, Σκιαδά) πραγματοποίησε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας).

Τα μέλη του συνδυασμού συζήτησαν με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως στις υποδομές και την καθημερινότητα και διαβεβαίωσαν ότι με τον θεσμό της περιφερειακής αυτοδιοίκησης υπάρχουν σημαντικά περιθώρια παρέμβασης για να επιλυθούν. Επίσης, ενημέρωσαν τους πολίτες για τις αρμοδιότητες που περνούν στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την καθιστούν βασικό πυλώνα του αναπτυξιακού προγραμματισμού. Πρόκειται για αρμοδιότητες που ασκούνται σήμερα από την κρατική Περιφέρεια στους τομείς: α) Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, β)Υποδομών – Μεταφορών – Επικοινωνιών, γ) Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, δ) Φυσικών πόρων – ενέργειας – βιομηχανίας, ε) Εμπορίου, τουρισμού και απασχόλησης, στ) Εκπαίδευσης, πολιτισμού και αθλητισμού, ζ) Γεωργίας - κτηνοτροφίας και αλιείας, η) Πολιτικής Προστασίας.

Οι περιοδείες του κ. Αλεξόπουλου και των μελών του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις