Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Το τελευταίο Σαββατόβραδο της αποκριάς το πάρτι μασκέ της Κοινο_Τοπίας

Πάτρα: Το τελευταίο Σαββατόβραδο της απο...

Η προπώληση των προσκλήσεων έχει αρχίσει

Μια ξεχωριστή βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Κοινο_Τοπίας www.koinotopia.gr που θα συμμετάσχουν στο αποκριάτικο πάρτι της οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς 12 Μαρτίου στη Σχολή Χορού Tango Argentino El conventillo που βρίσκεται Γούναρη 53 και 25ης Μαρτίου, στον Α΄ όροφο ενός υπέροχου διατηρητέου κτιρίου.

Η προπώληση των προσκλήσεων έχει αρχίσει. Για την προμήθεια τους (θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου χώρου) καθώς και για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009 και στο κατάστημα Ποτά Σπηλιώτη, πεζόδρομος Ρ. Φεραίου 134 Πάτρα (ώρες καταστημάτων).

Eντυπωσιακές εμφανίσεις, aξεσουάρ και μάσκες, περιπαικτική διάθεση και όρεξη για χορό θα συνθέσουν ένα καθαρά πατρινό Καρναβαλικό κλίμα θυμίζοντας εποχές πιο ανέμελες και ρομαντικές.

Η μουσική με την επιμέλεια του υποστηρικτή του συλλόγου Χρήστου Γεωργακόπουλουθα μας κάνει να λικνιστούμε με ακούσματα latin, disco, rock, techno, reggae, rock n roll από τις δεκαετίες του ’60 ’70 ’80 και ’90 αλλά και tango, waltz k.a. όπως ο χώρος που θα φιλοξενεί το πάρτι ‘‘επιβάλει’’ ως σχολή χορού, από τις 10μμ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σερπαντίνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, κλάξον, σημαίες, φρου φρου όλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας και μαζί το κέφι, ο χορός, τα πειράγματα η διάθεση για μια βραδιά ανεμελιάς και διασκέδασης.

Και όταν τελειώσει η βραδιά και ‘‘σχολάσει’’ το πάρτι κάποιοι θα ψάχνουν όπως και πέρσι να βρουν κάτω από πια μάσκα κρύβονταν γνωστοί τους ; ποιοι τους έκαναν πλάκα νωρίτερα ; αλλά μήπως βρήκαν και τους περσινούς ; ακόμα ψάχνουν ποιοι τους έκαναν πλάκα …..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View