Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απόψε η παρουσίαση της πατρινής βότκας «40 41» στο ΚΕΛΛΑΡΙ - Δοκιμάστε τη…

Απόψε η παρουσίαση της πατρινής βότκας «...

Παράγεται από την οινοπνευματοποιία Σπηλιόπουλου

Οι Αχαϊκές Επιχειρήσεις πρωτοπορούν και «αλώνουν» τομείς που έως πριν λίγο καιρό θεωρούνταν απόρθητοι. Έχοντας να ανταγωνιστεί μεγάλα παγκοσμίως ονόματα (brands) η Πατρινή οινοπνευματοποιία Σπηλιόπουλου, συμπυκνώνοντας εμπειρία 120 χρόνων (άρχισε να λειτουργεί το 1895!) προχώρησε στην παραγωγή της πρώτης Ελληνικής βότκας, με την ονομασία «40 41».

Ήδη σε σημεία κατανάλωσης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η Πατρινή βότκα κερδίζει καθημερινά πολλούς νέους θαυμαστές, λόγω της εξαιρετικής της ποιότητας. Ήλθε η ώρα, την πρώτη Ελληνική βότκα, που μάλιστα είναι «συμπολίτισσα», να τη γευτούν και οι Πατρινοί.

Η οινοπνευματοποιία Σπηλιόπουλος και το achaiataste.gr, παρουσιάζουν  τη βότκα «40 41» στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151 (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα) σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου από τις 8 το βράδυ.  Πρόκειται για ένα ξεχωριστό event όπου η Πατρινή βότκα θα ρέει άφθονη, ενώ ο Γιώργος Σπηλιόπουλος και οι συνεργάτες του θα είναι εκεί για να λύσουν κάθε απορία σας. Θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τη βότκα σκέτη ή σε κοκτέιλ και να διαπιστώσετε ότι όχι μόνον δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις άλλες επώνυμες (και ξενόφερτες) βότκες, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή, όταν θέλετε να απολαύσετε βότκα.

Το ραντεβού λοιπόν είναι για σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στο ΚΕΛΛΑΡΙ (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα. Τηλ. 2610240872)

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Σπηλιόπουλος-Ο χρηματιστής της UBS Bank που ανέλαβε τα ηνία μιας οικογενειακής επιχείρησης 120 χρόνων μας συστήνει την πρώτη ελληνική βότκα - Και είναι πατρινή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight