Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης είχαν εκπρόσωποι των Ενώσεων Γονέων Πατρέων και Αχαΐας

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή ...

Παρέστη και το Δ.Σ του 67ου Δημοτικού σχολείου Πατρών

Στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 25/2/2016 πραγματοποιήθηκε η προ εβδομάδος προγραμματισμένη συνάντηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Νομού Αχαΐας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων και του Δ.Σ του 67ου Δημοτικού σχολείου Πατρών με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Η συνάντηση  έγινε, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Ν. Αχαΐας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων, υπό το καθεστώς  των περιορισμένων χρονικών ορίων από την πλευρά του κυρίου Γιαννόπουλου παρόλη  την σοβαρότητα των θεμάτων (Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού –Δήμου Ερυμάνθου, Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων στο Δήμο της Πάτρας, συνέχιση λειτουργίας 67ου Δημοτικού Σχολείου  Πατρών).

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, «θεωρούμε ότι τα θεσμικά όργανα των Γονέων είθισται να τυγχάνουν της δέουσας προσοχής  και αντιμετώπισης από τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας διότι η Παιδεία είναι μία λειτουργία ζωντανή, υψηλή, απαιτητική και ευαίσθητη και αναζητά την προσπάθεια όλων μας για να καρποφορήσει.

Η πάγια θέση του Γονεϊκού  κινήματος είναι η διεκδίκηση της αναβάθμισης  της Παιδείας με γνώμονα   πάντα  και μόνο το συμφέρων των παιδιών μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν η πρόεδρος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Ν. Αχαΐας Δήμητρα  Πανίτσα και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Πατρέων Φωτεινή Συριώτη-Κυπραίου.

*Παρόντες στην συνάντηση ήσαν εκτός από τις κυρίες Δήμητρα Πανίτσα (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ν. Αχαΐας) και Φωτεινή Συριώτη –Κυπραίου (Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Πατρέων), ο Νικόλαος Διαμαντόπουλος  (Ταμίας Ομοσπονδίας  & Αντιπρόεδρος της  ΑΣΓΜΕ) και το Δ.Σ  του 67ου  Δημοτικού Σχολείου Πατρών: Δημήτριος Μόσχος (Πρόεδρος), Κουνέλη Βασιλική (Αντιπρόεδρος ) και Φρόσω Νικολακοπούλου (Γ. Γραμματέας).

*Να θυμίσουμε πως οι ενώσεις γονέων αντιδρούν στην κατάργηση του 67ου Δημοτικού σχολείου Πατρών και για το θέμα είχαν και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις