Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ "Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης" - Στις 24 Μαρτίου στην Ελλάδα

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ "Batm...

Την ίδια μέρα η ταινία θα βγει και στην Πάτρα

Η απόλυτη μάχη στην ιστορία των κόμικ ηρώων και του κινηματογράφου πλησιάζει…

Ο λόγος φυσικά για την ήδη εδώ και καιρό πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης - Batman v Superman: Dawn of Justice», το τελικό trailer και poster της οποίας ήδη κυκλοφόρησαν μεγαλώνοντας την αδημονία των φαν.

H ταινία σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ, με πρωταγωνιστές ήρωες τους, Batman/Bruce Wayne, Superman/Clark Kent και Wonder Woman/Princess Diana, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα, την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 ενώ την αμέσως επόμενη μέρα, την Παρασκευή 25/3 θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες των ΗΠΑ.

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι – Man of Steel», αναλαμβάνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Ο Χένρι Καβίλ (“Man of Steel”, “The Man from U.N.C.L.E.”) φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ) ενώ η επιλογή – έκπληξη, ο γοητευτικός Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ ως παραγωγός για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγματικά ανάγκη. Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.

Στην ταινία που λέγεται πως κόστισε κοντά στα 200 εκατομμύρια δολάρια, πρωταγωνιστούν επίσης η Γκαλ Γκαντό, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο Τζέσι Αίζενμπεργκ, ως ο Λεξ Λούθορ. Οι Έιμι Άνταμς (Λόις Λέιν), Λόρενς Φίσμπερν (Πέρι Γουάιτ) και Νταιάν Λέιν (Μάρθα Κεντ) επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Τζέρεμι Άιρονς, ως Άλφρεντ, ο εντυπωσιακός και μυώδης Τζέισον Μομόα (γνωστός από το ριμέικ του «Κόναν ο βάρβαρος»), στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν - Arthur Curry / Aquaman και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»). Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης λοιπόν έρχεται όλο και πιο κοντά και η επική «αναμέτρηση» των δυο υπέρ-ηρώων του DC Universe  αναμένεται να «αναστατώσει» το διεθνές box office. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα σe διανομή της εταιρείας Tanweer, και θα παιχθεί τόσο σε 2D όσο και σε 3D.

*Το διαφημιστικό πόστερ της ταινίας ήδη φιγουράρει στην Πάτρα, στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture