Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Celeste: Ένα αρωματοπωλείο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, στην καρδιά της Πάτρας!

Celeste: Ένα αρωματοπωλείο διαφορετικό α...

Μας περιμένει στην οδό Πατρέως 41 (μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος)

Το αρωματοπωλείο Celeste είναι μια νέα επιχείρηση που  ξεκίνησε να λειτούργει το 2015 στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Πατρέως 41 (μεταξύ Κορίνθου και Μαιζωνος).

Στον φιλόξενο χώρο του, μας περιμένει για ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων!


 

H μεγάλη  αγάπη για τα αρώματα, έκανε τους εμπνευστές του Celeste να αναζητήσουν τρόπους που θα κάνουν αυτή την πολυτέλεια προσιτή σε όλους.

Έτσι, μπορούμε να επιλέξουμε από μια μεγάλη γκάμα το άρωμα που θα γεμίσει την ψύχη μας με αισθήματα χαράς, αισιοδοξίας, ερωτισμού!

 

 

Στο Celeste μπορούμε να βρούμς επίσης καλλυντικά άριστης ποιότητας όπως: φυτικά σαπουνάκια, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, λάδι αμυγδαλέλαιο καθώς και αρωματικά αυτοκινήτου  με το άρωμα της επιλογής μας.

Σημαντικό: Tα αρώματα είναι Γαλλικής προέλευσης   χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια τους -όλα σε προσιτές τιμές.

 

 

Ένας πολύ ωραίος minimal χώρος όπως και η πολύ καλή και καταρτισμένη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των αρωμάτων.

Κι όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, "επειδή όμως το άρωμα και η ποιότητα του διαπιστώνεται μόνο αν το δοκιμάσουμε, θα χαρούμε πολύ να περάσετε από το κατάστημα μας να γνωριστούμε και να δοκιμάσετε μέσα από μεγάλη ποικιλία το άρωμα της επιλογής σας".

 

Για περισσότερες πληροφορίες, στην Σελίδα του Celeste του facebook.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά