Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του Ηρακλή στην Τούμπα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του Ηρακλή στην...

Ο γηραιός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ

Θρίαμβος του Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Γηραιός άντεξε στην πίεση και χτύπησε στην κόντρα τον ΠΑΟΚ, με χρυσό σκόρερ τον Λεοζίνιο (0-1). Δεν μέτρησε γκολ του Μυστακίδη, δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπουλούτ.

Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που πέτυχε σήμερα στην Τούμπα ο Ηρακλής. Μετά από εννιά σερί νίκες του ΠΑΟΚ ως γηπεδούχου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Γηραιός κατάφερε να φύγει με το διπλό.

Με ωραίο γκολ του Λεοζίνιο στο 72΄, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χάρισε στους οπαδούς της την πρώτη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ από το 2003 όταν και είχε κερδίσει με σκόρερ έναν άλλο Βραζιλιάνο τον Φοφόνκα.

Ο Ηρακλής χρειάστηκε και τύχη, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι λίγα λεπτά νωρίτερα με τον Πέλκα, γκολ οφσάιντ (ο Μπερμπάτοφ, όχι ο σκόρερ) με τον Μυστακίδη και μία μεγάλη ευκαιρία με τον Βούλγαρο στο πρώτο μέρος.

Αλλά ήταν άριστα στημένος από τον Νίκο Παπαδόπουλο και το κυριότερο είχε πλάνο και για το πώς θα αμυνθεί και πώς θα επιτεθεί. Κέρδισε την μάχη της μεσαίας γραμμής με τον ΠΑΟΚ να δείχνει και τα σημάδια κόπωσης .

Από την άλλη ο Ίγκορ Τούντορ, επέλεξε μετά από καιρό να εμφανίσει μία ομάδα με 3-5-2, είχε λογική ως σκέψη, αλλά δεν είχε τους κατάλληλους παίκτες να το εφαρμόσει ειδικά στα άκρα.

Ειδικά Λέοβατς (όσο έπαιξε) και Σάμπο ήταν σε κάκιστα μέρα και τον Σλοβάκο δεν τον προστάτεψε και ο Κροάτης προπονητής, αφού τον άφησε σε όλο το 90λεπτο μέσα.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Βιτορ να αποβάλλεται δικαιολογημένα στο 92΄ και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν συνθήματα σε βάρος παικτών και διοίκησης, όπως έκαναν σε όλο το δεύτερο μέρος.

Γκολ: Λεοζίνιο 72'

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου (Χαρίσης 64'), Χατζηισαΐας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σάμπο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Λέοβατς (Μυστακίδης 46'), Πέλκας και Μπερμπάτοφ (Γκολάσα 79')

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (Ιντζόγλου 62'), Λεοζίνιο (Πορτουλίδης 79'), Μπουλούτ (Λουκίνας 89') και Βέλλιος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Τέταρτη σερί νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports