Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί δρόμων στην Πελοπόννησο- Κλειστή η Πατρών- Πύργου και η παλαιά εθνική Κορίνθου-Πατρών- Επ΄αόριστον αποκλεισμός της Αντιρρίου- Ιωαννίνων και δεκάωρος αποκλεισμός της Πατρών- Πύργου τη Δευτέρα

Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί δρόμων στην ...

Υπενθυμίζεται ότι η νέα εθνική οδός στο ύψος του Ισθμού είναι κλειστή επ' αόριστον.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τον αποκλεισμό της Πατρών – Πϋργου στον κόμβο της κάτω Αχαγιάς για αύριο Δευτέρα από τις  10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ, αποφάσισε πριν από λίγη ώρα το συντονιστικό των αγροτών από τη Δυτική Αχαΐα.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΗΜΕΡΩΣΗ: Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς δρόμων αγρότες της Πελοποννήσου. Κλειστός από τις 17:00 είναι ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης και θα ξανανοίξει στις 23:00. Έως τότε η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Επίσης οι αγρότες θα κλείσουν στις 18:00 την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Αθήνας και η κυκλοφορία θα γίνεται με παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι. Υπενθυμίζεται ότι η νέα εθνική οδός στο ύψος του Ισθμού είναι κλειστή επ' αόριστον.

Όλα τα μπλόκα της Πελοποννήσου παραμένουν ενεργά και σήμερα αργά το απόγευμα, όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο Χρήστος Αναγνωστάκος από το μπλόκο του Ευρώτα, εκπρόσωποι των αγροτών θα συναντηθούν στην Κόρινθο, για να συζητήσουν και να καθορίσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για τη νέα εβδομάδα.

Επιπλέον θα συζητήσουν και το πλαίσιο ενδεχόμενης συνάντησης εντός της εβδομάδας με την κυβέρνηση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας έκλεισαν τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας. Η οδός θα παραμείνει κειστή έως 10 το βράδυ.

Από τις 7-10 θα κλείσει και η Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

Τον επ' αόριστον αποκλεισμό του Κόμβου Κεφαλόβρυσου από την Κυριακή, ανακοίνωσαν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, που σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι παραμένουν απέναντι στην απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις