Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεταμόσχευση μαλλιών… τώρα!

Μεταμόσχευση μαλλιών… τώρα!

Ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι πιο δραστικό για τα μαλλιά σου;

Ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι πιο δραστικό για τα μαλλιά σου; Μάθε λοιπόν κάποιες χρήσιμες παραμέτρους σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών:

Θα πρέπει να εμπιστευτείς μια έμπειρη & καταρτισμένη ιατρική ομάδα που είναι απόλυτα εξειδικευμένη στη μεταμόσχευση μαλλιών και ασχολείται αποκλειστικά με αυτή. Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι αποτέλεσμα συνολικής & άψογα συντονισμένης προσπάθειας. Θυμήσου επίσης ότι επειδή κάθε γιατρός στην ουσία εξειδικεύεται σε 1 τεχνική, θα ήταν καλό να επισκεφθείς μία κλινική μαλλιών που προσφέρει όλες τις τεχνικές (από διαφορετικούς γιατρούς) ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα έχουν τη δυνατότητα να σου προτείνουν αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Βεβαιώσου ότι η ιατρική ομάδα αξιοποιεί τεχνολογία αιχμής και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες & εξελιγμένες τεχνικές του παγκόσμιου χώρου της μεταμόσχευσης μαλλιών. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι η ίδια τεχνική δεν εφαρμόζεται από όλους με τον ίδιο τρόπο, επομένως δεν σου εξασφαλίζει από όλους το ίδιο αποτέλεσμα.

Ίσης σημασίας είναι να έχεις εικόνα του τι θέλεις και παράλληλα να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποκτήσεις το μαλλί που είχες στα 18. Ο στόχος είναι να βελτιώσεις την εικόνα σου να νιώθεις πιο όμορφα και να έχεις απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν θα γίνεται αντιληπτό.

Παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες, το κόστος δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι το καθοριστικό κριτήριο για την επιλογή σου. Εμπιστεύσου τους καλύτερους, γιατί δεν μπορεί, τόσα χρόνια θα έχεις σχηματίσει μια εικόνα για το ποιο «όνομα» θεωρείται top στη μεταμόσχευση μαλλιών από τα αποτελέσματά του.

Ίσως χρειάζεται - ανεξάρτητα από τη μεταμόσχευση μαλλιών - να ακολουθείς και κάποια θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Τα μαλλιά της μεταμόσχευσης δεν θα πέσουν ποτέ, τα υπόλοιπα όμως θα χρειαστεί να τα κρατήσεις όσο γίνεται πριν γίνουν θυσία στο βωμό της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας. Προσοχή όμως: επειδή οι φαρμακευτικές αγωγές μπορεί να προκαλέσουν σε κάποιους σοβαρές παρενέργειες, καλό θα ήταν να «ψαχτείς» σε ασφαλείς θεραπείες (ρώτησε για τις μη φαρμακευτικές αγωγές της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord ή τη νέα θεραπεία PRP με DNA Activator).

Μην βασίζεις τις αποφάσεις σου σε ανώνυμες πηγές (forum κα) που συνήθως εξυπηρετούν συμφέροντα ή προωθούν συγκεκριμένες εταιρείες ή γιατρούς. Ο ευάλωτος ψυχισμός ενός ατόμου που αντιμετωπίζει τριχόπτωση αποτελεί στόχο για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Τα forum είναι ένας ανέξοδος τρόπος διαφήμισης και το εκμεταλλεύονται αυτό δεόντως διάφοροι επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται το ελλιπές νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα. Βάσισε την έρευνά σου σε πραγματικά αποτελέσματα και το όνομα που έχει στο χώρο η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Bergmann Kord.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610 424545), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής στη διεύθυνση www.kord.gr για γενική ενημέρωση ή αν επιθυμείτε εξειδικευμένη πληροφόρηση αναφορικά με την μεταμόσχευση μαλλιών περιηγηθείτε στο www.kord.gr/μεταμόσχευση-μαλλιών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά