Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση που έχασε τη ζωή του από τη συντριβή ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού- ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του υποπλοίαρχο...

"Αθάνατος! Ήρωας!", φώναζαν με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι του Υποπλοιάρχου

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση πραγματοποιήθηκε η κηδεία του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση, που μαζί με τους δύο άλλους χειριστές έχασε τη ζωή του από τη συντριβή ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο την Πέμπτη.

Εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους του άτυχου υποπλοίαρχου, στην κηδεία παρευρέθη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

"Αθάνατος! Ήρωας!", φώναζαν με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι του Υποπλοιάρχου.

Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον, η εξόδιος ακολουθία του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, ναύκληρου του ελικοπτέρου ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών μελών του πληρώματος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

φωτο: eurokinissi

βιντεο: newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις