Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Εθνικό με μοναδικό στόχο τη νίκη

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Εθνικό...

Θέλει τη βοήθεια των φιλάθλων της

Μετά τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό η Παναχαϊκή ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο γυμναστήριο της Αγυάς και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ειδικά για τους πατρινούς που θέλουν βαθμούς για τη σωτηρία τους (17η αγωνιστική, 13/2, 20.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην Παναχαϊκή και  ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λυκούδης είπε: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δυναμική στα τελευταία ματς. Ήρθε η ώρα να μαζέψουμε βαθμούς για να πετύχουμε στο στόχο της παραμονής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Κάλεσμα στους οπαδούς

Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου για συμπαράσταση: «Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους οπαδούς μας να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο της Αγυιάς και να ενισχύσουν την ομάδα μας όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ώστε να αποτελέσουν τον παίκτη παραπάνω στην αυριανή αναμέτρηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη».

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ και θα πωλούνται από νωρίς στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

«Ξεπερνάμε τα όρια μας»

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από το επίπονο 3-2 επί της Ορεστιάδας στο κύπελλο και την ήττα με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Τα δύσκολα είναι μπροστά με τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα στη Μπενφίκα αλλά και το ταξίδι στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη βρίσκεται στους 21 βαθμούς και αισθάνεται πλέον ασφάλεια για την 8αδα και την παραμονή αλλά έχει βάλει στόχο την είσοδο στην 6αδα.

«Δε μας κυνηγάει το αποτέλεσμα αλλά μας κυνηγούν οι υποχρεώσεις μας και οι προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει μετά τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων μας. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας αλλά είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη αλλά όλη η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να ξεπερνάει τα όρια της», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Αήττητος ο Εθνικός

Στον Α΄γύρο στον Έβρο ο Εθνικός νίκησε 3-2 σετ παρότι έχανε 2-0 σετ, ενώ σε τρεις αγώνες με την Παναχαϊκή έχει μόνο νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βολεϊ: Η Παναχαϊκή ηττήθηκε από τον Παμβοχαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports