Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 25 Φεβρουαρίου στις ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα το θρίλερ "Το Δάσος"

Έρχεται στις 25 Φεβρουαρίου στις ελληνικ...

Το τρέιλερ ήδη παίζεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Το μεταφυσικό φιλμ τρόμου «The Forest – Το Δάσος» που ήδη εδώ και πέντε εβδομάδες προβάλλεται στις ΗΠΑ όπου έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 27 εκατομμύρια δολάρια, έρχεται και στην χώρα μας από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, σε διανομή της εταιρείας Τanweer.

Την ίδια ημερομηνία αναμένεται η ταινία που γυρίστηκε στην Ιαπωνία, να έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη προβάλλεται το διαφημιστικό τρέιλερ που είναι αλήθεια πως προκαλεί αρκετό φόβο και ανατριχίλες. Η σκηνοθεσία είναι του Καλιφορνέζου Τζέισον Ζάντα ενώ πρωταγωνιστούν η 34χρονη Νάταλι Ντόρμερ, γνωστή από το «Game of thrones» και ο γοητευτικός ηθοποιός σύντροφος της Lad Gaga Taylor Kinney – Τέιλορ Κίνι. Παίζουν ακόμα οι Γιουκιγιόσι Οζάουα και Έοιν Μακέν, Rina Takasaki, κ.α.

Το διαφημιστικό «μότο» της ταινίας είναι «όσοι έρχονται αναζητούν μια διέξοδο!».

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Σύμφωνα με την υπόθεση του "The Forest", στο θρυλικό Δάσος Αοκιγκαχάρα, στους πρόποδες του Όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία όπου λέγεται πως σε ετήσια σχεδόν βάση αυτοκτονούν 300 άνθρωποι, μία νεαρή Αμερικανίδα, η Σάρα (Νάταλι Ντόρμερ των "Game of Thrones" και "The Hunger Games – Αγώνες πείνας") αναζητεί την δίδυμη αδερφή της, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να "παραμείνει στο μονοπάτι", η Σάρα θα μπει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την τύχη της αδερφή της – για να έρθει αντιμέτωπη με τις θυμωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών που κυνηγούν όποιον περιπλανιέται μέσα στο δάσος. Μάλιστα ενώ θα την προειδοποιήσουν να μην μείνει στο δάσος τις νυχτερινές ώρες, εκείνη θα αψηφήσει τον κίνδυνο.

Στην παραγωγή της ταινίας συναντούμε τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφο των «Batman Begins», «Man of Steel» αλλά και του επερχόμενου «Superman v Batman: Dawn of Justice» που θα δούμε από τις 24 Μαρτίου 2016 με πρωταγωνιστές τον Μπεν Άφλεκ και τον Χένρι Καβίλ.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture