Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής ανδρών για την Ρουμανία

Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής ανδρών για ...

Για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρντ Λιγκ

Χωρίς του Φουντούλη και Δελακά θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα των ανδρών στη Ρουμανία για το  παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της προκριματικής φάσης στο World League με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ρουμανίας, την Τρίτη (16/2).

Στο Βουκουρέστι μεταβαίνει την προσεχή Δευτέρα (15/2) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της προκριματικής φάσης στο World League με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ρουμανίας, την Τρίτη (16/2).

Η Εθνική μας ομάδα που ως τώρα μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες παρουσιάζεται ως φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, που δίνει την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι : Κων/νος Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Μανώλης Σολανάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Δημήτρης Τίγκας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Ήττα στον μικρό τελικό και τέταρτη θέση για την Εθνική ανδρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports