Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΕΣΗΕΠΗΝ προσφέρει δύο φορητούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας για τους πρόσφυγες της Μυτιλήνης

Η ΕΣΗΕΠΗΝ προσφέρει δύο φορητούς απινιδω...

Οι δύο ιατρικές συσκευές που κυριολεκτικά σώζουν ζωές θα διατεθούν στο λιμενικό σώμα

Δύο φορητούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας για την αντιμετώπιση καρδιολογικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στη Μυτιλήνη θα προσφέρει αύριο η ΕΣΗΕΠΗΝ κατά τη διάρκεια επίκαιρης ημερίδας που διοργανώνει το ΑΠΕ -  ΜΠΕ στο ακριτικό νησί.

Οι δύο ιατρικές συσκευές που κυριολεκτικά σώζουν ζωές θα διατεθούν στο λιμενικό σώμα και θα χρησιμοποιούνται από τα σκάφη που διενεργούν περιπολίες για τη διάσωση ναυαγών προσφύγων στο Αιγαίο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, το ΑΠΕ - ΜΠΕ θα βραβεύσει το δημοσιογράφο- ανταποκριτή του στη Μυτιλήνη  Στρατή Μπαλάσκα, τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ, ο οποίος ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος συντάκτης του πρακτορείου για το 2015.

Στο Στρατή Μπαλάσκα, θα επιδοθεί το βραβείο που έχει θεσπιστεί εις μνήμη του επί σειρά ετών διευθυντή και αναμορφωτή του ΑΠΕ – ΜΠΕ, Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Ήδη για το σκοπό αυτό έχουν μεταβεί στη Μυτιλήνη  ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ  Κυριάκος Κορτέσης και Κατερίνα Μηναδάκη, ο Πρόεδρος και  ο Γενικός Γραμματέας  του ΤΕΑΣ  Θανάσης Μπαμπανέβας και Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Στην ενδιαφέρουσα ημερίδα  κατά την  οποία θα μιλήσουν καθηγητές και ειδικοί επιστήμονες για επιστημονικά θέματα  αναμένεται να παρευρεθούν  υπουργοί καθώς επίσης  ο Γενικός Διευθυντής  του ΑΠΕ -ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλλος.

Στο πλαίσιο της ημερίδας διοργανώνεται επίκαιρη έκθεση φωτογραφίας στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου με θέμα τη  διάσωση προσφύγων από φορείς και κατοίκους της Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις