Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκοψε το πέος του κουνιάδου της με δρεπάνι και το πήγε στην αστυνομία

Έκοψε το πέος του κουνιάδου της με δρεπά...

Συνέβη στην Ινδία

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί στο κρατίδιο Μαντία Πραντές, στην Ινδία, όταν μια νέα γυναίκα επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα μαζί με τα τρία της παιδιά και παρέδωσε το κομμένο πέος του αδελφού του συζύγου της - Τι είχε συμβεί;

Μια 32χρονη γυναίκα στο κρατίδιο Μαντία Πραντές, στην Ινδία, διέμενε μαζί με τα τρία της παιδιά στο σπίτι του κουνιάδου της, αφού ο σύζυγός της εργαζόταν 700 μίλια μακριά, στο κρατίδιο Μαχαράστρα. Η γυναίκα πρόσφατα επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μαζί με τα τρία παιδιά της και παρέδωσε στους έκπληκτους αστυνομικούς το κομμένο πέος του αδελφού του συζύγου της.

Όπως η ίδια εξήγησε στην αστυνομία ο κουνιάδος της είχε αποπειραθεί επανειλημμένα να την βιάσει, έτσι, εκείνη την ημέρα η 32χρονη προσποιήθηκε ότι συναινεί στις «ορέξεις» του άνδρα και όταν εκείνος την πλησίασε του έκοψε το πέος με ένα δρεπάνι, το μετέφερε δε στην αστυνομία ως «αποδεικτικό στοιχείο» του παρ' ολίγον βιασμού της.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας φόνου. Όταν οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν την κατοικία του επίδοξου βιαστή για τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, τον βρήκαν κρεμασμένο σε δέντρο κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα των Times of India στην χώρα έχει αυξηθεί ο αριθμός των βιασμών και μόνο το 2014 καταγράφηκαν 33.707 περιπτώσεις βιασμού σε όλη την Ινδία. Το 2012 είχε δημιουργηθεί παγκόσμια κατακραυγή από τον θανάσιμο βιασμό νεαρής φοιτήτριας από έξι άνδρες μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.

ptotothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις