Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαθεοδώρου για Αναγνωστοπούλου - Οι δηλώσεις της για το ακαδημαικό προσωπικό των πανεπιστημίων είναι άκρως προσβλητικές

Παπαθεοδώρου για  Αναγνωστοπούλου - Οι δ...

Ο βουλευτής Αχαΐας πρόσθεσε ακόμα πως οι δηλώσεια αυτές δείχνουν εμπάθεια

Σχόλιο αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Αχαιής αναπληρώτριας Υπουργού  παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου που προξένησαν συζητήσεις και αντιδράσεις έκανε ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Η δήλωση – σχόλιο του κ. Παπαθεοδώρου έχει ως εξής:

Οι δηλώσεις της Υπουργού Αναπληρωτή Παιδείας κ. Αναγνωστοπούλου σχετικά με τη συμμετοχή των μελών ΔΕΠ στη λειτουργία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι διχαστικές και  άκρως προσβλητικές για το ακαδημαϊκό προσωπικό των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Αναπαράγουν τις συνήθεις, παρωχημένες εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν εμπάθεια, αλλά και άγνοια της ακαδημαϊκής  πραγματικότητας.

Θυμίζουμε στην κ. Υπουργό ότι οι καθηγητές δεν “βάζουν στην τσέπη τους χρήματα από τα μεταπτυχιακά”, αλλά εργάζονται σε αυτοχρηματοδοτούμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, τα οποία το Υπουργείο Παιδείας δεν υποστηρίζει οικονομικά. Συμμετέχουν στην παραγωγή έρευνας και καινοτομίας, παρά τις συνθήκες υποχρηματοδότησης που επικρατούν, και πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  μαζί με την επιστροφή που επιχειρεί σε αντιμεταρρυθμιστικά πρότυπα της πανεπιστημιακής λειτουργίας με παλιά υλικά, επέλεξε να κουβαλήσει και λάσπη εναντίον των πανεπιστημιακών δασκάλων. Η συνταγή είναι αποτυχημένη και η μέθοδος θλιβερή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις