Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Πάτρα - Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσ...

Ετοιμάζει και Ημερίδα αλλά και το 4ο πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του ΕΣΝΕ – Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών –τριών Ελλάδος, από το 2015 έχει επαναδραστηριοποιηθεί κι ένας από τους βασικούς στόχους του, είναι η προαγωγή και η ανάπτυξη της Νοσηλευτικής ως Επιστήμης και Τέχνης και η εξασφάλιση παροχής υψηλής στάθμης νοσηλευτικής φροντίδας στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό στη διάρκεια της περσινής χρονιάς δρομολογήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο χημειοθεραπείας με τη συμμετοχή 40 Νοσηλευτών. Για το 2016 έχει δρομολογηθεί η Ημερίδα του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στις 9 Απριλίου στο Συνεδριακό χώρο του ΑΤΕΙ Πάτρας και τον Οκτώβριο του 2016 όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Πάτρα το 4ο πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Τομέα Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του ΕΣΝΕ – Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών –τριών Ελλάδος πραγματοποιεί και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το νέο έτος, απόψε Παρασκευή 12/2 στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου και Αράτου) μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι αφυπηρετούσες Καθηγήτριες του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Πάτρας Γεωργία Θεοδωρακοπούλου και Μαρία  Παπαδημητρίου για την προσφορά τους στη Νοσηλευτική.

Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι η Αικατερίνη Ασλανίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις