Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τελικός με την Ηλιούπολη για τη ΝΕΠ

Πόλο: Τελικός με την Ηλιούπολη για τη ΝΕΠ

Αγώνας ζωής και θανάτου

Τον χαρακτήρα τελικού έχει η σαββατιάτικη («Α. Πεπανός», 17.00) "ναυμαχία" της ΝΕΠ με την Ηλιούπολη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Τα «δελφίνια» θέλουν πάσει θυσία τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανά στην υπόθεση σωτηρία.

«Ο αγώνας με την Ηλιούπολη είναι ένας τελικός για εμάς στο κυνήγι της παραμονής στην Α1 Εθνική κατηγορία», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε:

«Είναι μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς, που αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων παικτών, αλλά και νεαρών και ταλαντούχων. Ο αντίπαλός μας θέλει το θετικό αποτέλεσμα όσο και εμείς.

Εχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το τελευταίο διάστημα γι΄ αυτό το παιχνίδι και μας προβληματίζει μόνο οι απουσία των στρατευμένων. Αναμένεται να έχουμε έναν συναρπαστικό αγώνα, στον οποίον δεν χωρούν προγνωστικά. Ελπίζουμε και στην βοήθεια του κόσμου μας».

Στα θετικά για τη ΝΕΠ η παρουσία των στρατευμένων Νίκου Τουλγαρίδη, Βαγγέλη Βέρρα, Γιάννη Παπάκου, Σπήλιου και Αποστόλη Καλούδη, οι οποίοι ορκίστηκαν την Παρασκευή, αλλά και του Κωνσταντίνου Αντίοχου που αποθεραπεύτηκε (είχε κάνει επέμβαση στα δόντια).

Το κακό είναι ότι οι παραπάνω παίκτες δεν έχουν κάνει προπόνηση εδώ και αρκετό καιρό.
Η Ηλιούπολη θα έρθει στην Πάτρα από την Παρασκευή και θα κάνει προπόνηση το βράδυ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Πολυχρονόπουλος και Κωνσταντινίδης.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη (προαιρετικά όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα οικονομικής ενίσχυσης της ΝΕΠ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τις συμμετοχές της ΝΕΠ στην "1η Γιορτή Κολύμβησης"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports