Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπλόκο στην Εθνική οδό για 51χρονο διακινητή ναρκωτικών

Πάτρα: Μπλόκο στην Εθνική οδό για 51χρον...

Κατασχέθηκαν 260 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα- για διακίνηση, μεταφορά και  κατοχή ναρκωτικών καθώς και για αντίσταση.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, στην περιοχή των Σαγαιίκων Αχαΐας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 51χρονο να κινείται με όχημά, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, το οποίο στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο του 51χρονου, βρήκαν επιμελώς κρυμμένη, κάτω από το κάθισμα του οδηγού, μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 253,5 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του 51χρονου, μια ακόμα συσκευασία ηρωίνης, βάρους 6,4 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι, ο 51χρονος διακινητής ναρκωτικών, κατά την ακινητοποίηση του οχήματος του από τους αστυνομικούς, αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις