Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Aναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 του Πανιωνίου στην Τούμπα και πήρε το «εισιτήριο» χάρις στο 1-1 της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο αγώνα.

Παρά την πρόκριση, πάντως, οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν για άλλη μία φορά με την απόδοσή τους και έφτασαν στο στόχο τους με αρκετό άγχος και καρδιοχτύπια, αφού οι «κυανέρυθροι» έχασαν κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με το «διπλό» και την πρόκριση.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 28ο λεπτό και σε αντεπίθεση ο Ανσαριφάρντ έβγαλε τον Μασούρα απέναντι στον Βελλίδη, αλλά εκείνος πλάσαρε βιαστικά, άτσαλα και επιπόλαια με το εξωτερικό του αριστερού ποδιού, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κάτσε αντί του Τζιόλη και την (αναγκαστική) αλλαγή του Γκολάσα στη θέση του Αθανασιάδη, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο γρήγοροι και κινητικοί, κατορθώνοντας να κάνουν κάποιες φάσεις που δεν αξιοποίησαν.

Στο 47΄ ο Μασούρας σούταρε από την περιοχή και ο Βελλίδης απέκρουσε, ενώ στο 48΄ το σουτ του Ανσαριφάρντ έφυγε άουτ. Στο 50΄ και μετά τη σέντρα του Κίτσιου ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά και ο Διούδης μπλόκαρε, ενώ στο 53΄ ο Σκόνδρας σούταρε άστοχα, σε ένα πολύ «χορταστικό» πρώτο οκτάλεπτο στην επανάληψη.

Ο αγώνας είχε μια κάμψη στην ποιότητά του ως το τελευταίο τέταρτο, όταν δηλαδή και ξανασημειώθηκαν ευκαιρίες: ο Διούδης εξουδετέρωσε το σουτ του Μακ μέσα από την περιοχή στο 77΄, στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπακασέτα έφυγε άουτ και στο 81΄ το γυριστό του Μπερμπάτοφ κόντραρε σε σώματα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος άφησε εκτός ημιτελικών τον Παναθηναϊκό

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports