Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

"Έρωτα εσύ" - Μία μουσική παράσταση με τον Πατρινό ερμηνευτή Χρήστο Κωνσταντόπουλο

"Έρωτα εσύ" - Μία μουσική παρά...

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου - Μαζί του και η Αμαλία Τάτση

Γνωστά κι αγαπημένα ελληνικά και ξένα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών θα ερμηνεύσουν ο Πατρινός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος και η Αμαλία Τάτση, με τη συνοδεία του γνωστού πιανίστα και συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου, σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, αυτή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στις 20.30 στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express στην οδό Κωνσταντινουπόλεως (μεταξύ Ιεράς Οδού και γέφυρας Χαμοστέρνας), στο σιδηροδρομικό σταθμό Ρουφ, στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα δυνατό και ταλαντούχο ερμηνευτικό ντουέτο. Οι δύο ερμηνευτές τραγουδούν τον έρωτα, όπως ηχούσε την εποχή του μεσοπολέμου, μέσα από τις ρομαντικές μελωδίες των Σουγιούλ, Γούναρη, Γιαννίδη και πολλών άλλων αγαπημένων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού.

Ερμηνεύουν ακόμα μέσα από τα αστικά λαϊκά τραγούδια των δεκαετιών του ‘50 και του ’60 την πιο σκληρή εκδοχή του έρωτα, με τις μουσικές και τους στίχους των Τσιτσάνη, Βαμβακάρη και Παπαγιαννοπούλου. Στην παράσταση τους έχουν συμπεριλάβει και «έντεχνα» τραγούδια των δεκαετιών ‘60, ‘70 και ’80, δημιουργών όπως οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Σαββόπουλος και άλλοι που συνέθεσαν υπέροχα κομμάτια μέσα από μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Γκάτσου, του Οδυσσέα Ελύτη κ.α.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και η Αμαλία Τάτση φτάνουν και στο σήμερα με μία επιλογή από τα πιο όμορφα σύγχρονα ερωτικά τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών.

Αναμένεται αν είναι μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στους ερωτευμένους, σε μια από τις πιο καλά κρυμμένες ρομαντικές γωνιές της Αθήνας, στο Τρένο στο Ρουφ-Μουσικό Βαγόνι Orient Express.

Τηλ: 2105298922, 6937604988

Είσοδος - € 12.

Πολύ κοντά βρίσκεται η στάση του Μετρό – Κεραμεικός.

*Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος έχει γεννηθεί στην Πάτρα (15/8/1985) και έχει υπάρξει ο κύριος ερμηνευτής του συνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή κατά την περίοδο 2010 - 2012, κάνοντας πολλές μουσικές παραστάσεις κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το Μάιο του 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο ''Προορισμός'' (PhonographMusic).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life