Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Πρόσκληση στα καρναβαλικά πληρώματα να πάνε τις φετινές στολές τους για την έκθεση στην "Αίγλη"

Πάτρα - Πρόσκληση στα καρναβαλικά πληρώμ...

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2016

Κάθε χρόνο την καρναβαλική περίοδο, αυτό που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, κατά κύριο λόγο όσους θέλουν να λάβουν μέρος στο καρναβάλι αλλά και τους λάτρεις του θεσμού και τους επισκέπτες είναι η έκθεση με τις στολές των πληρωμάτων, των ομάδων που θα παρελάσουν και συμμετάσχουν στο παιχνίδι του Κρυμμένου θησαυρού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» με ανακοίνωση της καλεί τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού να ετοιμάσουν και να τοποθετήσουν τις φετινές στολές τους (κάθε πλήρωμα δύο στολές, μία για άνδρες και μία για γυναίκες) στην αίθουσα «Αίγλη» στο ισόγειο της Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, τις καθημερινές τις ώρες 18.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο 20-21/2 τις ώρες 10.00-14.00 και 18.00-22.00.

Η επίσημη έναρξη της έκθεσης-παρουσίασης στολών των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 για το κοινό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare. H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου, που θα είναι και η τελευταία Πέμπτη της αποκριάς.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: καθημερινά 18.00-22.00 και Σαββατοκύριακα 10.00-14.00 και 18.00-22.00.

Μέσω της έκθεσης-παρουσίασης των στολών θα πάρουμε μια ικανή πρόγευση όσων θα δούμε στις φετινές παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στη φωτ. στιγμιότυπο από την περσινή έκθεση των αποκριάτικων στολών των γκρουπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture