Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συναυλία από το Ωδείο της Πολυφωνικής την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πάτρα: Συναυλία από το Ωδείο της Πολυφων...

‘’Nuit d’ amour’’

Με συναυλία έργων που αναφέρονται στην αγάπη και με το γενικό τίτλο ‘’Nuit d’ amour’’, γιορτάζει το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία-Ζέρβα), την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια της τάξης Μονωδίας του Ωδείου και διαπρεπής Μέτζο Σοπράνο, Ειρήνη Καράγιαννη, θα παρουσιάσει με τις σπουδάστριες της (Λίνα Γερονίκου, Αρετούσα Νικολοπούλου, Χρύσα Πανταζοπούλου, Ελβίρα Σταμπουλοπούλου και Βασιλική Χατζή- Μαμάση), ένα πρόγραμμα από έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, που αναφέρονται στον έρωτα και την αγάπη, με συνοδεία πιάνου από τη Λούση Χριστοδούλου, ενώ και η ίδια θα ερμηνεύσει τη ‘’Habanera’’ από την όπερα ‘’Carmen’’, του Georges Bizet.

Παράλληλα οι καταξιωμένοι μουσικοί καλλιτέχνες και καθηγητές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Λάουρα Λούκα [βιολί], Μαρίνα Μυλωνά (πιάνο), Σέργιος Σοιλές (φλάουτο), Απόστολος Τσέφος (ακορντεόν)και Λούση Χριστοδούλου (πιάνο), θα ερμηνεύσουν υπέροχα ντουέτα έργων, αφιερωμένα στην ημέρα της αγάπης.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Γραμματέας του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture