Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παναθηναϊκή-Παράρτημα Πάτρας συνεχίζει το έργο της

Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παναθηνα...

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Με πρωτοφανή συμμετοχή Πατρινών η  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ -ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ έκοψε την πίτα της στην  Βλασια Καλαβρύτων στο ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα.

Με υπέροχο καιρό  100 Πατρινοί κάναμε μια πολύ ωραία εκδρομή στα Καλάβρυτα & μετά από επίσκεψη & ξενάγηση στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας καταλήξαμε να γιορτάσουμε και να ευχηθούμε για την Νέα Χρονιά  με την κοπή της πίτας μας.

Το πιο σημαντικό γεγονός βέβαια είναι ότι κι αυτή τη φορά επιτεύχθηκε ο στόχος μας που είναι η αλληλεγγύη. Έτσι με την συνδρομή όλων μας  θα μπορέσουμε να ανακαινίσουμε  κάποιους από τους χώρους υγιεινής του Καραμανδανείου νοσοκομείου.

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ για πολλά χρόνια πραγματοποιεί έργο κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη μας είτε μέσα από συνδρομή σε οικογένειες πρόσωπα η φορείς.

Κατά τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2015 έκανε δωρεά προς το Καραμανδανειο νοσοκομείο 25 καρέκλες για χρήση ασθενών η διοικητικού προσωπικού. Επίσης σε συνεργασία με την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ προσέφερε 400 μερίδες κρέατος σε συμπολίτες που αντιμετωπίζουν ανάγκη επιβίωσης καθώς επίσης κ δέματα κρέατος σε πολλες άπορες οικογένειες. κατά την γιορτή των Χριστουγέννων.

Στην πίττα του 2016  το φλουρί προσέφερε το  χρυσοχοείο του κ. Νίκου Λαινη   το όποιο έπεσε στην κ. Νιτσα Αναστασακη ενώ ένα ρολόι guess προσέφερε το e-shop absolute diamond ,μια μπλούζα το κατάστημα raxevsky και μια διανυκτέρευση δυο ατόμων  το ξενοδοχείο  Μικρην Αρχόντισσα στο όποιο έγινε η εκδήλωση & η όποια εξελιχθηκε σε τρικούβερτο γλέντι μέχρι το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις