Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ξέσπασμα του Μαστοράκη για την έγχρωμη εκδοχή της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»

Το ξέσπασμα του Μαστοράκη για την έγχρωμ...

Δείτε τι έγραψε

Η ταινία « Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» με την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου είναι από τις πιο αγαπημένες του Κινηματογραφικού Οργανισμού «Καραγιάννης –Καρατζόπουλος» ο οποίος γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας του στον Κινηματογράφο παρουσιάζοντας την ταινία σαν να γυρίστηκε χθες.

Η επεξεργασία του κλασικού φιλμ έγινε στη Φλόριντα και θα παρουσιαστεί στην έγχρωμη πια, εκδοχή του στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2016.

Ο Νίκος Μαστοράκης στο άκουσμα της εν λόγω είδησης ξέσπασε μέσω facebook:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Αλλα πού ντροπη στη βουλιμικη των ευρώ ηλικία. Ντροπη για το κινητρο, ντροπη για τη βεβηλωση, ντροπη για το αποτελεσμα. Η κατα πολλους κορυφαια ταινια του ελληνικου σινεμα, "Η δε Γυνη να Φοβειται τον Ανδρα," υπεροχα μαυροασπρη οπως την ηθελε ο δημιουργος της, με το αλλοθι μιας ηδη ξεπερασμενης και αποτυχημενης τεχνολογιας (digital colorization) γινεται εγχρωμη. Αν εισαστε πραγματικοι φιλοι μου, σας καλω σε απολυτο και ασυμβιβαστο μποϋκοτάζ της βαρβαρης αυτης προσβολης του original που γινεται μονο για το φράγκουλο και πληρη αποχη απο τις αιθουσες που θα παιζεται. Οπως εγινε και στην Αμερικη, οπου η αθλια αυτη βεβηλωση κλασικων αριστουργηματων δεν εζησε πανω απο δυο χρονια -- με θλιβερα αποτεσματα και εκατομμυρια διαμαρτυριες -- ετσι κι εδω οι πραγματικοι σινεφιλ πρεπει να τιμωρησουν τους "δημιουργους" του τερατουργηματος, αντι (βλεπε Μπογδανος, Τρεμη και αλλα ασχετάκια) να σαλιαριζουν με την ιδεα οτι 50 χρονια απο τη γεννηση της, η ταινια του Γιωργου Τζαβελα μπογιατιστηκε και εγινε φτηνο καρτούν. Οι διαδοχοι του Κωστα Καραγιαννη και του Αντωνη Καρατζοπουλου, ειναι ηδη αρκετα ενοχοι για καποιες φρικαλεες επεμβασεις σε παλιες ταινιες (νεοι τιτλοι, μωβ και πρασινα φιλτρα σε ασπρομαυρες κωμωδιες) τωρα ομως πρεπει η καταδικη τους να ειναι συνολικη.»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight