Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέσα στο κέντρο της Πάτρας, την Τετάρτη το βράδυ βούτηξαν την τσάντα από το αυτοκίνητο νεαρής γυναίκας

Μέσα στο κέντρο της Πάτρας, την Τετάρτη ...

Η κοπέλα είχε σταματήσει στο περίπτερο να αγοράσει κάτι και ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την "ευκαιρία"

Άτυχη ήταν μία Πατρινή κοπέλα το βράδυ της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2016 καθώς άγνωστος δράστης άδραξε την ευκαιρία όταν η κοπέλα κατέβηκε για λίγο από το αυτοκίνητο της για να αγοράσει κάτι από περίπτερο στο κέντρο της Πάτρας και βούτηξε την τσάντα που εκείνη είχε αφήσει στο σταματημένο με «αλάρμ» αυτοκίνητο της, λίγο πιο πέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το περιστατικό κλοπής συνέβη την Τετάρτη γύρω στις 22.30 το βράδυ κοντά στο φανάρι της Μαιζώνος και Ζαίμη. Η κοπέλα που επέστρεφε από το νυχτερινό σχολείο, άφησε για λίγα λεπτά το αυτοκίνητο της επί της Μαιζώνος και Πουκεβίλ μπροστά σχεδόν στο κεντρικό Ταχυδρομείο και κατέβηκε να πάρει κάτι από το διπλανό περίπτερο.

Ωστόσο άφησε ξεκλείδωτο το αμάξι της και μέσα την τσάντα της όπου είχε σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα βιβλία των μαθημάτων της, το κινητό της τηλέφωνο που ευτυχώς όπως είπε η ίδια, δεν ήταν ακριβό, το πορτοφόλι της με την αστυνομική της ταυτότητα και κάρτα ανάληψης από τράπεζα και κάποια χρήματα, ευτυχώς πάλι όχι πολλά. Προφανώς κάποιος/κάποιοι αντιλήφθηκαν το γεγονός ότι η κοπέλα βγήκε χωρίς να κλειδώσει το αυτοκίνητο της αφού κατέβηκε βιαστικά και θα επέστρεφε αμέσως για να ξαναφύγει, και έδρασε αστραπιαία και με περισσό θράσος, βουτώντας της την τσάντα και χωρίς η κοπέλα να αντιληφθεί τι έγινε.

Βέβαια μόλις γύρισε στο αυτοκίνητο είδε έκπληκτη την τσάντα της να έχει κάνει φτερά!

Το περιστατικό η Πατρινή παθούσα το κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας και επιφυλάσσεται να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.

Το σημείο όπου έγινε η κλοπή, αν και θεωρείται κεντρικό, εν τούτοις την ίδια στιγμή λόγω και του στενού της Πουκεβίλ, θεωρείται και απόμερο και προφανώς κάποιος/κάποιοι παραφυλάνε για επίδοξα θύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις