Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Ακαδημίας των σπορ

Χάντμπολ: Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Ακαδ...

Με τον ΒΑΟ Λουτρακίου

Σήμερα ενημερώθηκε εγγράφως η Ακαδημία των Σπορ από την ΔΕΠ/ΟΧΕ, ότι αναβλήθηκε το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΒΑΟ Λουτρακίου, για την 10η αγωνιστική  και παράλληλα το φινάλε του Β’ γύρου.

Αιτία ότι το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι το Σαββάτο φιλοξενεί  αγώνες πυγμαχίας. Μόλις την Τρίτη το πρωί το ΠΕΑΚ ενημέρωσε την ΔΕΠ/ΟΧΕ ότι είχε γίνει λάθος εκ παραδρομής και είχε δοθεί προ καιρού το Κουκούλι στην πυγμαχία, χωρίς να προσέξουν ότι υπήρχε προγραμματισμένος αγώνας Β’ εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών.

Η Ακαδημία των Σπορ σε σχετική επιστολή της επισημαίνει:

"Αγωνιστικά είναι ότι χειρότερο για την ομάδα  μας αυτό το τραγικό λάθος από πλευράς των ιθυνόντων του ΠΕΑΚ, από την στιγμή που οι αθλητές μας είχαν ξανά βρει τους ρυθμούς τους πάνω στο ποιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Στο φινάλε του Β’ γύρου να αντιμετωπίζουμε τον δεύτερο στην βαθμολογία ΒΑΟ Λουτρακίου σε συνδυασμό,  ότι την ερχόμενη βδομάδα άρχιζε ο τρίτος γύρος/play offs  του πρωταθλήματος,  αντιμετωπίζοντας πάλι την ίδια ομάδα στην έδρα μας, όπου και στην ουσία θα κριθεί κατά 99% η κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που θα οδηγήσει στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Δυστυχώς δεν έχουμε και την πολυτέλεια σε ποιόν να ρίξουμε τις ευθύνες; Στους υπαλλήλους του ΠΕΑΚ που έχουν μείνει δύο μόνιμοι υπάλληλοι για όλα τα γήπεδα; Τι να πρώτο κάνουν και τι να έχουν ως προτεραιότητα;  Στην διοίκηση του ΠΕΑΚ που χωρίς χρήματα για της ανάγκες των εγκαταστάσεων  να προσπαθεί να κρατήσει τα γήπεδα ανοικτά; Ήταν θέμα χρόνου να γίνει ένα τέτοιο μεγάλο σοβαρό λάθος. Τουλάχιστον ας τα βλέπει αυτά η κεντρική ηγεσία του αθλητισμού της χώρας που έχει αφήσει γήπεδα και ερασιτεχνικό αθλητισμό στον  ‘’ αυτόματο πιλότο ‘’ και την ενδιαφέρει μόνον ο επαγγελματικός αθλητισμός και η "βιτρίνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xάντμπολ: Νίκη για την Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports