Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Αμερική μέχρι την Παρασκευή η 28χρονη Ντένια - Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τους γιατρούς για το "πράσινο φως"

Στην Αμερική μέχρι την Παρασκευή η 28χρο...

Με όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας

Μετά από ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων και πιέσεων το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο έδωσε το πράσινο φως για να αναχωρήσει η Ντένια για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Είχαν προηγηθεί πολύωρες συζητήσεις και η αντιμετώπιση πολλών τεχνικών λεπτομερειών που τελικά είχαν αίσιο τέλος, χθες.

Το πράσινο φώς, δεν ήρθε και με το πλέον εύκολο τρόπο, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να αρνούνται κατ’ αρχήν, να της επιτρέψουν το ταξίδι, επικαλούμενοι λόγους υγείας της ασθενούς.

Αυτή η άρνηση των γιατρών του νοσοκομείου προκάλεσε αντιδράσεις σε όσους χειρίζονται την υπόθεση τα τελευταία 24ωρα και ιδιαίτερα στην οικογένεια και στον κ. Σταύρο Κοντονή.

Μετά από έντονη πίεση και αφού ελήφθησαν υπ΄όψην όλες οι ανησυχίες της οικογένειας και των εμπλεκομένων στην υπόθεση, η Ντένια θα μπορέσει να κάνει τις επόμενες ώρες το πιο κρίσιμο ταξίδι της ζωής της.

Το επόμενο πρόβλημα που θα έπρεπε να “ξεπεράσει” η οικογένεια Παράσχη ήταν αυτό της ασφάλειας της ασθενούς κατά την διάρκεια της πτήσης, κάτι που λαμβάνεται υπ’ όψην για όλες τις πτήσεις από όλες στις αεροπορικές εταιρίες στις περιπτώσεις διακομιδής ασθενών. Και αυτό επιτεύχθηκε με την διάθεση εκ μέρους της γερμανικής εταιρείας Lufthansa των σχετικών προδιαγραφών ασφαλείας.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ermisnews.gr η πτήση θα γίνει έως την Παρασκευή.

Στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοί και γιατί λέγανε όχι στο ταξίδι της στην Αμερική

Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα. Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

 

Ουρές στην Τράπεζα από πολίτες που συνδράμουν με τον ταπεινό οβολό τους στην έκκληση της 28χρονης Ντένιας για Ζωή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις