Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Νέο οικογενειακό επεισόδιο παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία! 16χρονος απείλησε με μαχαίρι τον 55χρονο πατέρα του μετά από καυγά!

Δυτική Ελλάδα: Νέο οικογενειακό επεισόδι...

Στον απόηχο της τραγωδίας με την μητροκτονία στην Παραβόλα

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό οικογενειακού επεισοδίου στο Αγρίνιο, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Συνείδηση» και έρχεται να προστεθεί στα αλλεπάλληλα αντίστοιχα συμβάντα που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό, με πιο τραγικό αυτό της υπόθεσης μητροκτονίας στην Παραβόλα την περασμένη Δευτέρα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

(Αγρίνιο: Σήμερα η απολογία του 22χρονου, που έσφαξε τη μητέρα του - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 44χρονης-Τι κατέθεσε ο αδελφός του δράστη)

Υπενθυμίζουμε, ότι όπως είχε γράψει η «Σ» το περασμένο Σάββατο 6 του μήνα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν ένας πατέρας με τον γιό του, ο πρώτος δεν δίστασε να πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς ευτυχώς ωστόσο να σημειωθεί τραυματισμός.

Μάλιστα οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα καθώς υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις!

Την ίδια στιγμή ένας ακόμα «θερμός» οικογενειακός καυγάς σημειώθηκε στο Αγρίνιο, αυτή τη φορά την Τρίτη το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Ένας 55χρονος πατέρας υπέβαλε μήνυση εναντίον του 16χρονου γιού του, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία του στην αστυνομία, μετά από έντονη λογομαχία που είχαν, ο ανήλικος τον απείλησε με μαχαίρι!

Την προανάκριση του συμβάντος ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου.

Τα αίτια του επεισοδίου παραμένουν άγνωστα, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν στρέφεται εκεί.

Στα προβλήματα δηλαδή που μπορεί να αντιμετωπίζει μία οικογένεια.

Αλλά, αφενός στη συχνότητα των συμβάντων και αφετέρου στις διαστάσεις που αυτά λαμβάνουν, που πολλές φορές μπορεί να είναι αιματηρή όπως στην περίπτωση της Παραβόλας, όπου ο 22χρονος έσφαξε την ίδια του την μητέρα μετά από επεισόδιο που είχε προηγηθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις