Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Κλειστή μέχρι το βράδυ η Πατρών Πύργου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το μπλόκο στην Κάτω Αχαϊα- Διπλός τρίωρος αποκλεισμός στην Πατρών Κορίνθου

Αχαϊα: Κλειστή μέχρι το βράδυ η Πατρών Π...

Κλειστή επ' αόριστον και η Αντιρρίου Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο

Κλειστή μέχρι τις 10 το βράδυ θα παραμείνει η Νέα Εθνική οδός Πατρών Πύργου μετά την πρωινή απόφαση των αγροτών της Δυτικής Αχαϊας να παρατείνουν τον αποκλεισμό του δρόμου.

Η τροχαία Πατρών ήδη έκλεισε το δρομο στο ύψος της Κάτω Αχαϊας, απ' όπου και η φωτογραφία του thebest.gr

Δυτική Ελλάδα: Οι κλειστοί δρόμοι- Στο Αίγιο και την Κάτω Αχαϊα ναυλώνουν λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα

Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών-κοινωνικών φορέων και αγροτών από την Αιγιάλεια, οι οποίοι πραγματοποιούν κάθε απόγευμα για τρεις ώρες, αποκλεισμούς της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης. 

Τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" συνεχίζουν για 20η μέρα την παραμονή τους στο μπλόκο των βενζινάδικων στη Νέα Εθνική Οδό.

Σήμερα Πέμπτη η Ν.Ε.Ο. θα κλείσει από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, ενώ οι αγρότες του συλλόγου πρόκειται να μεταβούν μαζικά με λεωφορείο αύριο Παρασκευή στην Αθήνα και δέχονται συμμετοχές στο χώρο του μπλόκου.

Στο δεύτερο μπλόκο της Παλαιάς Εθνικής Οδού, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής 21 συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας προχωρούν και σήμερα Πέμπτη σε αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη γέφυρα Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το filodimos.gr στο σημείο του μπλόκου γίνονται εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν με λεωφορείο στην Αθήνα αύριο Παρασκευή για το Παναγροτικό Συλλαλητήριο.

 

 

Κλειστή παραμένει μέχρι στιγμής η ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι από χθες ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε επ- αόριστον αποκλεισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις