Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δέλλας: "Άξια πρόκριση για την ομάδα του"

Δέλλας: "Άξια πρόκριση για την ομάδ...

Τόνισε ο τεχνικός του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος κατόρθωσε να σημειώσει δεύτερη συνεχή νίκη επί ενός από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού μετά την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα χθες έκανε το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας τους «πράσινους» εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας και κατακτώντας μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρά τα επιτεύγματα των παικτών του, ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας παραμένει ψύχραιμος και προσγειωμένος, όπως έδειξε με τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση. «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε διπλά παιχνίδια να προκρίνεσαι με τον Παναθηναϊκό. Το 0-0 ήταν ''ύπουλο'' σκορ και αποδείχθηκε σήμερα, σε ένα κλειστό παιχνίδι» σχολίασε ο τεχνικός του Ατρόμητου.

«Πετύχαμε πρώτοι το γκολ και στην συνέχεια δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ο στόχος ήταν πολύ μεγάλος και γι΄ αυτό πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν πολύ στο γήπεδο και πέρασαν άξια. Ο κόσμος έδωσε ώθηση. Πρώτη φορά το αισθάνθηκα έτσι το γήπεδο και το ίδιο θέλω να δω και το Σάββατο, όπου ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» συνέχισε.

Όσο για το αν το Κύπελλο αποτελεί στόχο; «Ο Ατρόμητος έχει βρεθεί σε τελικούς τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε. Αυτό το παιχνίδι για εμένα έχει περάσει, κοιτάω το ματς του επόμενου Σαββάτου» απάντησε ο Δέλλας, ο οποίος εστίασε στα οφέλη της σημερινής νίκης.

«Σίγουρα βοηθάει. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων για να μπορούμε να δουλεύουμε. Με μία νίκη δεν μπορείς να πετάς στα σύννεφα ή με μία ήττα να χάνεσαι για πολύ καιρό. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ. Θέλω να σταθώ στα παιδιά που δεν παίζουν. Αυτά τα παιδιά κρατούν την καλή αύρα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά τους και με εμένα εδώ θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος άφησε εκτός ημιτελικών τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports