Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της 17χρονης Φρειδερίκης - Η τρόφιμος της "Κιβωτού της Αγάπης" νοσηλευόταν με συμπτώματα γρίπης

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της 17χρονης Φρει...

Κηδεύτεται το μεσημέρι με δαπάνες του ιδρύματος

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της 17χρονης Φρειδερίκης, η οποία έπασχε από βαριά νοητική υστέρηση και νοσυλευόταν με συμπτώματα γρίπης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το κορίτσι, όπως έχει γράψει το thebest.gr, εξέπνευσε χθες και σήμερα θα κηδευτεί, στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό νεκροταφείο της Λεύκας Πατρών.Η κηδεία θα γίνει από το γραφείο τελετών Τσανταρλιώτη.

Πάτρα: Έσβησε 17χρονο κορίτσι της "Κιβωτού της αγάπης" το οποίο νοσηλευόταν με συμπτώματα γρίπης

 

Η κοπέλα σύμφωνα με όσα ανέφερε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΔΣ του ιδρύματος Αριστείδης Παντελής, έπασχε από βαριά νοητική στέρηση, ωστόσο πήγαινε κανονικά στο ειδικό σχολείο.

Το κορίτσι όπως μας εξήγησε ο κ. Παντελής, προσβλήθηκε από γρίπη και η γιατρός του ιδρύματος παρείχε στην ασθενή την απαραίτητη αντιβιοτική θεραπεία, ωστόσο επειδή η κατάσταση του παιδιού δεν καλυτέρευε, η γιατρός έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί η ασθενής την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο όπου και δυστυχώς κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο κ. Παντελής όπως είπε στο thebest.gr, δεν μπορεί να γνωρίζει την αιτία και το τι οδήγησε στο θάνατο του κοριτσιού και πως το μόνο που ήξερε, ήταν πως η κατάσταση της υγείας της κοπέλας είχε κάποια στιγμή βελτιωθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις