Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σαρικεΐσογλου: "Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε"

 Σαρικεΐσογλου: "Δυστυχώς δεν τα κα...

Τόνισε ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή αποκλείστηκε παό την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την χθεσινή της ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον Μιχάλη Σαρικεϊσογλου να δηλώνει: «Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο εάν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε πιο σωστά στον τομέα της υποδοχής. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Αγωνιστικά είμαστε σε καλή κατάσταση και καλούμαστε να εξαργυρώσουμε τις δυο καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του Σαββάτου που μας περιμένει με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου στόχος μας είναι η νίκη».

Από τον Ολυμπιακό, ο κεντρικός Γιώργος Σφενδυλάκης σημείωσε: «Πετάω από την χαρά μου γιατί ξεκίνησα από τους Παμπαίδες του Ολυμπιακού και ήταν όνειρο να παίξω στην πρώτη ομάδα και πόσο μάλλον και βασικός. Είμαι ο μοναδικός που έμεινα μαζί με τον Κοκκινάκη από την περσινή ομάδα, ήρθα σαν 14ος και δεν με πτόησε το γεγονός ότι πέρσι αγωνίστηκα ελάχιστα. Ίσα ίσα με βοηθάει ο ανταγωνισμός, ότι έχω καλύτερους παίκτες μπροστά μου και θέλω να τους ξεπεράσω ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια του κ. Πιάτσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kύπελλο Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή έχασε από τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports