Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αρόη, Ψηλαλώνια και κέντρο

 

«Σεμνό και ταπεινό» το πλάνο που ανακοίνωσε ο Δήμος Πατρέων και η κοινωφελής επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» για τους μικρούς μασκαράδες φέτος, καθώς περιορίζεται σε πέντε ραντεβού, με ενσωματωμένα τρια πρωινά καρναβαλούπολης, την αναβίωση του baby rally και βέβαια την καθιερωμένη παιδική παρέλαση, για την οποία ήδη ετοιμάζονται σχολεία, νηπιαγωγεία, σχολές, φορείς και γονείς. Οι παιδικές στολές είναι ήδη «talk of the town», παρουσιάζονται σχέδια ιδιωτικά και στο διαδίκτυο, ενώ υφάσματα και αξεσουάρ «βγαίνουν» στο προσκήνιο. Εχουμε και λέμε:

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟYΠΟΛΕΙΣ

Εχουν προγραμμαρτιστεί τρεις, με δρώμενα, παιχνίδια, χορούς, υπαίθριες κατασκευές και θέμα «Τί θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις». Συνοδέψτε τα παιδιά σας Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 11-2 το πρωί στην πλατεία Αρόης και Σαββατοκύριακο 27-28/2, 11-2 το πρωί στα Ψηλαλώνια.

BABY RALLY

Το ιστορικό παιχνίδι με τους μικρούς μεταμφιεσμένους ποδηλάτες θα επιστρέψει στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 10 το πρωί, απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και θα διαθέτει κριτική επιτροπή για απονομή βραβείων σε παιχνίδια δρόμου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η καρναβαλική μεταμφίεση τόσο του ποδηλάτου όσο και του αναβάτη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] έως 2/2.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

Την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11 το πρωί από την Ομόνοια προς πλατεία Γεωργίου και Αγίου Νικολάου θα «κυλήσει» η πιο χαριτωμένη πομπή του Πατρινού Καρναβαλιού με τους μπόμπιρες μασκαράδες να κυριεύουν τους δρόμους μέσα σε ομοιόμορφα μεταμφιεσμένα πληρώματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View