Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Kύπελλο Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή έχασε από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε

Kύπελλο Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή έχασε από τον...

Από την επόμενη φάση του θεσμού

H ανδρική ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

H  Παναχαϊκή αν και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ και πάλι δεν κατάφερε να έχει την απαιτούμενη διάρκεια, γνωρίζοντας την ήττα από τους "ερυθρόλευκους".

Η Πατρινή ομάδα δεν ξεκίνησε πολύ δυνατά, βρέθηκε να χάνει με 16-12 όμως αντέδρασε και με αντεπίθεση διάρκειας όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήρε και το σετ με 25-22.

Η συνεχεία ανήκε στον Ολυμπιακό ο οποίος με καλή υποδοχή και τους Εγκλεσκάνς και Τσουκ σε καλή μέρα πήραν τα δυο επόμενα σετ σχετικά και εύκολα και προηγήθηκε με 2-1.

Στο 4ο σετ έγινε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα με 14-11 αλλά η Πατρινή ομάδα ισοφάρισε σε 14-14 χάρη στα σερβίς του Βάλτερ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 19-17 με την Παναχαϊκή να κάνει το 20-20 αλλά μέχρι έχει εκεί καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν το σετ και μαζί τη νίκη με 3-1.

Τα σετ: 25-22, 16-25, 19-25, 22-25.

Παναχαϊκή (Λυκουδης): Λιβαθηνός 1, Ν. Ρουμελιώτης 25, Βάλτερ 10, Τόρρες 8, Σαρικεΐσογλου 3, Βλαχοστάθης 5, λίμπερο ο Μ. Ρουμελιώτης 45%, (Κωστόπουλος 1, Ντονάς 1, Ιτάλο- λ-, Γεωργακόπουλος, Χρηστιάς).

Ολυμπιακός (Πιάτσα): Φιλίποφ 5, Τσουκ 18, Σπίνου 9, Όγκουρτσακ 16, Σφενδυλάκης 6, Έγκλεσκαλνς 22, λίμπερο ο Ταμπουρατζής 67%, (Κοκκινάκης 1, Σακόγλου 1, Στοιβαχτής, Γκούζντα -λ-, Σουλτανόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bόλεϊ: Έφτασε η ώρα του κυπέλλου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports