Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από την ΕΡΑ Πάτρας η μετάδοση των θεμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού – Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Από την ΕΡΑ Πάτρας η μετάδοση των θεμάτω...

Οι κυνηγοί πρέπει να εφοδιαστούν με ευρηματικότητα, φαντασία, έμπνευση, κέφι, καρναβαλική και βέβαια ερωτική διάθεση

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου το 51ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Όχι…δεν θα πάρω» με ένα πλούσιο διήμερο για τους κυνηγούς, που αναμένεται να προσδώσει αποκριάτικο χρώμα στην πόλη και να αποτυπώσει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του ιστορικού παιχνιδιού, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πορεία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η 1η Νυχτερινή Πλοήγηση του 51ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού, που έχει τίτλο «Χορός για…», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και θα είναι προσαρμοσμένο στην ερωτική ατμόσφαιρα, αφού θα ξετυλιχτεί τη νύχτα που θα υποδεχτεί την Ημέρα του Έρωτα και της Αγάπης (Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου). Οι σχετικές οδηγίες θα δοθούν από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ Πάτρας 92,5, 89,9 & 93,9 από τις 16.00 έως τις 17.00. Σύνολο: 200 βαθμοί.

Οι κυνηγοί πρέπει να εφοδιαστούν με ευρηματικότητα, φαντασία, έμπνευση, κέφι, καρναβαλική και βέβαια ερωτική διάθεση και να ακολουθήσουν τους δρόμους της αναζήτησης και της νυχτερινής περιπέτειας.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 στην Πλ. Γεωργίου Α΄ θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση πλατείας με τίτλο «Τρεχάτε Ποδαράκια μου».

Οι κυνηγοί καλούνται στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού, με γεμάτες τις αποθήκες των καρναβαλικών ονείρων τους, με χαρούμενη, καρναβαλική διάθεση, εγρήγορση, επιδεξιότητα, κίνηση, πολύ πολύ χιούμορ για την 1η φάση πλατείας, που επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα.

Σχετικές οδηγίες θα δοθούν από την ΕΡΤ Πάτρας 92,5, 89,9 & 93,9  το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου από τις 16.00 έως 17.00. Σύνολο: 150 βαθμοί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture