Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:"Έχω μετανιώσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω" - Μετανιωμένος ο 22χρονος μητροκτόνος-Σπαραγμός στην κηδεία της 44χρονης

Δυτική Ελλάδα:"Έχω μετανιώσει. Μακά...

Αύριο οδηγείται στον Εισαγγελέα

«Έχω μετανιώσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Δεν ήθελα να προκαλέσω αυτό το κακό». Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του 22χρονου μητροκτόνου από την περιοχή της Παραβόλας Αγρινίου, που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Συνείδηση».

Τα παραπάνω λόγια του δράστη, βγήκαν από το στόμα λίγα μόλις λεπτά μετά την σύλληψή του από την αστυνομία.

Ήταν το πρώτο πράγμα που μετέφερε στους δικηγόρους του, γεγονός που επιβεβαίωσε ο Νίκος Καζαντζής μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8», ένας εκ των δύο δικηγόρων του 22χρονου που ανέλαβε την υπεράσπισή του μαζί με τον Παντελή Βαμβακά.

Αγρίνιο:Την Πέμπτη απολογείται ο 22χρονος που σκότωσε τη μητέρα του -Σήμερα η κηδεία της γυναίκας- Γιατί τη μαχαίρωσε -ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον κ. Καζαντζή, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά την οικογένεια, «επρόκειτο για ένα συνηθισμένο οικογενειακό επεισόδιο, που δυστυχώς όμως έλαβε την χειρότερη τροπή. Μπορώ να σας πω, πως ο δράστης την ώρα του επεισοδίου και πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό βέβαια θα το δείξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκ πρώτης όψης πάντως φαινόταν επηρεασμένος. Έχει καταλάβει τι έχει κάνει και όσο περνούν οι ώρες θα μετανιώνει ολοένα και περισσότερο».

Πως έγινε το φρικτό έγκλημα

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:15 το απόγευμα της Δευτέρας. Αρχικά ο δράστης ενεπλάκη σε καυγά με τον 18χρονο αδερφό του. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο 22χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο μήκους 28,5 εκατοστών με λάμα 16 πόντους και κατάφερε μαχαιριά στην ωμοπλάτη του αδερφού του. Στη συνέχεια στον καυγά ενεπλάκη η άτυχη μητέρα, η οποία έμελλε να ξεψυχήσει από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού. Δέχθηκε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και μετά από λίγο άφησε την τελευταία της πνοή στον χώρο της κουζίνας του σπιτιού, όπου γράφτηκε η τραγωδία.

(Αγρίνιο: Φρίκη στην Παραβόλα από το έγκλημα - 22χρονος έσφαξε τη μάνα του - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μητροκτόνος αμέσως φεύγει πεζός από τον τόπο της τραγωδίας, ωστόσο 50 περίπου λεπτά αργότερα συλλαμβάνεται από την αστυνομία στην περιοχή, όπου μάλιστα βρέθηκε και το φονικό μαχαίρι.

Δυτική Ελλάδα: Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε τη μητέρα του ο 22χρονος - Μετά την πράξη του πήγε και το έδωσε σε φίλο του

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από περίοικους αλλά και συγγενικά πρόσωπα της άτυχης 44χρονης.

Αρκετή ώρα νωρίτερα άκουγαν τις φωνές του καυγά αλλά και τις κραυγές της μάνας που «έφευγε». Δεν μπορούσαν όμως σε καμία περίπτωση να φανταστούν αυτό που θα ακολουθούσε.

Η τοπική κοινωνία της Παραβόλας έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια μιας και ο πατέρας του 22χρονου είναι εκλεγμένος αιρετός τοπικός άρχοντας.

Τα κίνητρα του φονικού παραμένουν άγνωστα, ωστόσο φαίνεται ότι ένα οικογενειακό θέμα εδώ και καιρό, είχε σταθεί ως αφορμή να δημιουργηθούν εντάσεις στο μοιραίο σπίτι.

Ο 18χρονος αδερφός του μητροκτόνου διεκομίσθη για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Αγρινίου και λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Δυτική Ελλάδα: Στον Εισαγγελέα ο μητροκτόνος του Αγρινίου - Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του για τη δολοφονία της μάνας τους-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο 22χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα απ΄ όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία 48ωρών για να απολογηθεί.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας στην οποία αναφέρεται:

«Συνελήφθη την Δευτέρα το βράδυ, στη Παραβόλα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε  δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία.
Ειδικότερα ο δράστης, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με τον 18χρονο αδελφό του και την 44χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στη Παραβόλα Αγρινίου, τραυμάτισε με μαχαίρι τον 18χρονο στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια έπληξε τρεις φορές τη μητέρα του στη κοιλιά, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.
Αμέσως μετά τη πράξη του, ο 22χρονος διέφυγε πεζός και συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στο όποιο εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό. Έπειτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που ενεργούσαν ευρείες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε παραδόθηκε στους αστυνομικούς από το φίλο του δράστη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.
Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.
Το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου».

 

Απέραντος πόνος και θλίψη στο τελευταίο αντίο της 44χρονης


Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Παβαβόλα Αγρινίου τελέστηκε πριν από λίγη ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία της 44χρονης Κωνσταντίας, της Κωνσταντίνας όπως την φώναζε η οικογένειά της, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συγχωριανοί. Τραγικές φιγούρες ήταν τα μέλη της οικογένειας της. Μάλιστα, η κόρη της θανούσης βγήκε με λυγμούς από την εκκλησία, μην αντέχοντας την ψυχολογική πίεση, φωνάζοντας «μαμά, που είσαι μαμά μου», ενώ η αδελφή της εκλιπούσης λιποθύμησε μόλις βγήκε από την εκκλησία και χρειάστηκε η συνδρομή γιατρού! Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρέστη σύσσωμο όλο το χωρίο, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της 44χρνονης από την Αγία Παρασκευή (Ζελίχοβο) του Αγρινίου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις