Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Αποκλεισμένη" από τα μπλόκα η Δυτική Ελλάδα σήμερα Τετάρτη- Κλειστές Πατρών - Αθηνών, Πατρών - Πύργου και Αντιρρίου Ιωαννίνων

"Αποκλεισμένη"  από τα μπλόκα ...

Δείτε τον αγωνιστικό ... προγραμματισμό των αγροτών

Δείτε όλα τα μπλόκα στην Δυτική Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Με απ΄αόριστον αποκλεισμό απειλούν οι αγρότες του Αιγίου, που καθημερινά αποκλείουν τη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου στα βενζινάδικα Αιγίου από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Αχαϊα: "Διπλό" τρίωρο μπλόκο και απόψε στο Αίγιο - Πότε κλείνουν Παλαιά και Νέα Εθνική Οδός

Την νέα εθνική οδό Πατρών Πύργου αποκλείουν εκ νέου σήμερα οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Ο αποκλεισμός της εθνικής οδού θα είναι ολικός και θα γίνει από τις 16.00 εώς τις 22.00 το βράδυ.

Η μορφή και η ένταση των επερχόμενων κινητοποιήσεων των αγροτών της περιοχής αναμένεται να αποφασιστούν σήμερα το βράδυ σε σύσκεψη που θα γίνει για το θέμα.

Επίσης σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί αν οι αγρότες της Δυτ. Αχαΐας θα ανέβουν στην Αθήνα και στο ραντεβού της Παρασκευής.

Οι αγρότες της Δυτ. Αχαΐας αποκλείουν και σήμερα Τετάρτη την Πατρών Πύργου, για έξι ώρες και αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Μπλόκα και αποκλεισμούς έχουμε και στην Ηλεία, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο Κουρτέσι, στον Μαραθιά και τον Άγιο Γεώργιο, στο Ευηνοχώρι στην Αιτωλοακαρνανία, στην Περιφερειακή της Ναυπάκτου και στον Αγιο Νικόλαο Βονιτσας.

Ετοιμάζονται για την Αθήνα αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας

Σε επ΄αόριστον αποκλεισμό της ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων προχωρούν από σήμερα αγρότες του μπλόκου Κεφαλοβρύσου, Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ανακοίνωσαν, χθες βράδυ "πραγματοποιήθηκε συνέλευση του μπλόκου, όπου και αποφασίστηκε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση του αγώνα με επ’ αόριστο αποκλεισμό του Κόμβου, αρχίζοντας απο την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι".

Δυτ.Ελλάδα:Kλείνουν επ΄αόριστον από σήμερα, την Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο!



 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις