Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: "Διπλό" τρίωρο μπλόκο και απόψε στο Αίγιο - Πότε κλείνουν Παλαιά και Νέα Εθνική Οδός

Αχαϊα: "Διπλό" τρίωρο μπλόκο κ...

Από τις 7 έως τις 10 το βράδυ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών-κοινωνικών φορέων και αγροτών από την Αιγιάλεια, οι οποίοι πραγματοποιούν κάθε απόγευμα αποκλεισμούς της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει μάλιστα το filodimos.gr, πλέον θα ισχύουν καθημερινοί τρίωροι αποκλεισμοί και στις δύο οδούς.

Τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" συνεχίζουν για 19η μέρα την παραμονή τους στο μπλόκο των βενζινάδικων στη Νέα Εθνική Οδό, ενώ στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ δήλωσαν πως, μετά το Πανελλήνιο Συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα αλλά και κατόπιν αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των μπλόκων της χώρας, ίσως υπάρξουν και επ'αόριστον αποκλεισμοί των δρόμων.

Πάντως, σήμερα Τετάρτη η Ν.Ε.Ο. θα κλείσει από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, ενώ οι αγρότες του συλλόγου πρόκειται να μεταβούν μαζικά με λεωφορείο την Παρασκευή στην Αθήνα και δέχονται συμμετοχές.

Στο δεύτερο μπλόκο της Παλαιάς Εθνικής Οδού, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής 21 συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας προχωρούν και σήμερα Τετάρτη σε αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη γέφυρα Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.

Παράλληλα, στο σημείο του μπλόκου γίνονται εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν με λεωφορείο στην Αθήνα την Παρασκευή για το Παναγροτικό Συλλαλητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυτ.Ελλάδα:Kλείνουν επ΄αόριστον από σήμερα, την Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο!Eτοιμάζονται για την "εισβολή" στην Αθήνα

Οι αγρότες της Δυτ. Αχαΐας αποκλείουν και σήμερα Τετάρτη την Πατρών Πύργου, για έξι ώρες και αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις