Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουρές στην Τράπεζα από πολίτες που συνδράμουν με τον ταπεινό οβολό τους στην έκκληση της 28χρονης Ντένιας για Ζωή!

Ουρές στην Τράπεζα από πολίτες που συνδρ...

Η κοπέλα θα ταξιδέψει με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Βοστώνη για να νοσηλευτεί

Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική και μάλιστα με το πρωθυπουργικο αεροσκάφος!

Η τεράστια αγάπη και το μήνυμα της απίστευτης Ζακυνθινής κοινωνίας έφτασε στις άκρες της γης, γιατί η Ντένια πρέπει να ζήσει!

Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ταξιδεύει η 28χρονη Ντένια για τη Βοστώνη – Πανελλήνια συγκίνηση για τη μάχη που δίνει η νεαρή Ζακυνθινή για να ζήσει

Σύμφωνα με το imerazante.gr, στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδας όπου ο πατέρας της κοπέλας έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες ουρές από ανθρώπους που έχουν κινητοποιηθεί .Άνθρωποι κάθε ηλικίας, συνέδραμαν ακόμη και με λίγα ευρώ, από το υστέρημα τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την άμεση μεταφορά της νεαρής κοπέλας στο εξωτερικό, για τη θεραπεία της.

Επιστολή εστάλη στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, καθώς και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά, ενώ η επιστολή μεταφράστηκε για να αποσταλεί και στο Βατικανό.

Ακόμη και οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν οτι θα ενισχύσουν οικονομικά την νοσηλεία και τη θεραπεία της Ντένιας .

 

Παράλληλα στη Βοστόνη όπου θα γίνει η θεραπεία,αναζητούνται επαφές με την εκεί ελληνική κοινότητα για την υποδοχή και τη φιλοξενία της 28χρονης Ζακυνθινιάς. Ταυτόχρονα επιχειρείται να έρθει σε επαφή με την εκεί ομογένεια και να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναλάβουν την υποδοχή και φιλοξενία της οικογένειάς της.

Πρωτοβουλία για οργανωμένη συγκέντρωση χρημάτων ανέλαβε και ο Δήμος Ζακύνθου που διοργανώνει μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα, εκδήλωση.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

Θα υπάρξει συνεργασία με ομάδες (τοπικά, αλλά και εκτός νησιού), ούτως ώστε να διοργανωθούν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθεί θέμα οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειάς της και το σώμα θα κληθεί να λάβει απόφαση επ´ αυτού.

Την ίδια στιγμή, έγινε ενημέρωση των προέδρων των τοπικών και κοινοτικών διαμερισμάτων για συγκέντρωση χρημάτων ενώ αναρίθμητοι πολιτιστικοί φορείς που ήδη έχουν κόψει ή πρόκειται να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (π.χ. ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φιόρο του Λεβάντε») δήλωσαν ότι μέρος των εσόδων από τις λαχειοφόρους αγορές τους θα διατεθεί στην οικογένεια της νεαρής συμπολίτισσάς μας. Εξάλλου, η ΕΛΜΕΖ, αθλητικοί Σύλλογοι και ενώσεις, όλα τα σχολεία του νησιού, το ΙΕΚ, ακόμη και σύλλογοι και ενώσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκεντρώνουν ήδη χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η Ζάκυνθος στο πλευρό της 28χρονης Ντένιας – Συγκεντρώνουν λεφτά για να νοσηλευτεί στη Βοστόνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις