Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Είστε Πατρινός και έχετε έναν βαρετό εξωτερικό τοίχο; Η Art in Progress σας τον επενδύει με γκράφιτι- Έρχεται το street art festival Patras

Είστε Πατρινός και έχετε έναν βαρετό εξω...

Τον Μάιο στην πόλη το Artwalk 2 - Στόχος να ζωντανέψει κάθε βαρετή γωνιά της πόλης

Ζείτε στην Πάτρα και έχετε έναν βαρετό και αδιάφορο εξωτερικό τοίχο που θέλετε να τον δείτε να ζωντανεύει; H Art in Progress ετοιμάζεται και για το δεύτερο street art festival Patras | Artwalk 2 και σε αυτό το πλαίσιο έχει σκοπό να αλλάξει την όψη κτηρίων της πόλης με την βοήθεια γνωστών street artists που θα τα επενδύσουν με graffiti.

Συγκεκριμένα μια από τις θεματικές ενότητες του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Πάτρα έχει σαν θέμα το graffiti και σε αυτό το πλαίσιο μια ομάδα street artists από όλη την Ελλάδα θα βρεθεί στην πόλη με στόχο να γνωρίσει στο ευρύ κοινό την τέχνη τους, το graffiti.

Στόχος να ζωντανέψει κάθε βαρετή γωνιά της πόλης. Όποιος λοιπόν έχει ένα εξωτερικό τοιχο που θέλει να τον δει να αλλάζει δεν έχει παρά να απευθυνθεί στην Art in Progress, η οποία ζητά βοήθεια από τους φιλότεχνους πολίτες.

Καλούνται λοιπόν οι πολίτες της Πάτρας να δώσουν τον τοίχο τους με αντάλλαγμα να αποκτήσουν ένα πανέμορφο έργο της «τέχνης του δρόμου». Όλα θα ακολουθήσουν μία καθόλα νόμιμη διαδικασία από την πλευρά της διοργάνωσης για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για όσους έχουν αμφιβολίες, οι διοργανωτές εγγυώνται πως το έργο τέχνης στον εξωτερικό σας τοίχο, δεν πρόκειται να προσβάλλει, έχει την πρόθεση όμως να εντυπωσιάσει.

«Αφήστε τον τοίχο σας ελεύθερο στα χέρια των καλλιτεχνών, κάντε την πόλη πιο συναρπαστική, εξ οικειωθείτε την τέχνη.»

Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6978 884237

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight