Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας: "Ελάτε για διάλογο" - Τα μηνύματα προς αγρότες - Η εφαρμογή του Ασφαλιστικού και το προσφυγικό - Τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες

Τσίπρας: "Ελάτε για διάλογο" -...

Η ομιλία διάγγελμα του πρωθυπουργού

Την πρόθεσή του και την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει τα μέτρα που έχει δεσμευθεί έναντι των δανειστών έδειξε στην σημερινή ομιλία του  που είχε την μορφή διαγγέλματος ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο Ασφαλιστικό αφήνοντας μια ελπίδα μικρών αλλαγών μέσω διαλόγου. Τόνισε ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις, αναφέρθηκε επίσης στο προσφυγικό επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και στα μέσα ενημέρωσης. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ξεπληρώνει γραμμάτια στην διαπλοκή ενώ προανήγγειλε τη νομοθέτηση για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Τόνισε επίσης ότι θα προκύψει έγκαιρη αξιολόγηση, ότι τηρείται κατά γράμμα η συμφωνία, με γνώμονα την προστασία των αδύναμων πολιτών.

Για το Ασφαλιστικό

«Δεν θα κόψουμε τις συντάξεις για 12η φορά, θα προστατέψουμε την πρώτη κατοικία, δεν θα επιτρέψουμε την απελευθέρωση των απολύσεων θα προχωρήσουμε με το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την προστασία των αδυνάμων και θα βάλουμε τέλος στη διαφθορά και την αναρχία του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. ….Στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τους πιο αδύναμους, μοιράζουμε το δικό τους βάρος στα υψηλά και μεσαία εισοδήματα, βάρος που αναλογεί στις εισφορές. Αυτό δημιουργεί επιβαρύνσεις που πρέπει να επανεξεταστούν …

Για τις τηλεοπτικές άδειες

«Είναι κρίμα που ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη θητεία του ξεπληρώνοντας γραμμάτια στη διαπλοκή… Αύριο κατατίθεται και ψηφίζεται η διάταξη που θα ορίζει ότι οι τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις. Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Θα αντέξουμε, να υλοποιήσουμε την εντολή που με σαφήνεια μας έδωσε τρεις φορές ο ελληνικός λαός».

Για Προσφυγικό

«Η Ελλάδα, έως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για τη δημιουργία των κέντρων υποδοχής. Περιμένουμε από τους εταίρους μας να κάνουν το ίδιο, διότι οι συμφωνίες δεν μπορεί να είναι "αλά καρτ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις