Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Μια ομάδα γνωστών street artists θα ομορφύνει τους δρόμους της πόλης

Πάτρα: Μια ομάδα γνωστών street artists ...

Έρχεται το 2ο Street art festival Patras

H Art in Progress βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το δεύτερο street art festival Patras | Artwalk 2 που διοργανώνεται στην πόλη. Θα παρουσιαστεί τον Μάιο και θα διαρκέσει έναν μήνα. Μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα σε άλλες θεματικές έχει η θεματική ενότητα του φεστιβάλ που αφορά στο graffiti.

Μια ομάδα γνωστών street artists από όλη την Ελλάδα θα φιλοξενηθεί εκείνες τις μέρες στην πόλη με πρόθεση να μεταλαμπαδεύσουν στο ευρύ κοινό την τέχνη τους, το graffiti. Η Art in Progress στοχεύει στο να ομορφύνει κάθε αδιάφορη γωνιά της πόλης και γι’αυτό ζητά βοήθεια και συνεργασία από φιλότεχνους πολίτες. Όποιος κατέχει έναν εξωτερικό βαρετό τοίχο, η Art in Progress τον αναλαμβάνει και του προσφέρει χρώμα και τέχνη!

Οι πολίτες της Πάτρας καλούνται να δώσουν τον τοίχο τους με αντάλλαγμα να αποκτήσουν ένα πανέμορφο έργο της “τέχνης του δρόμου”!!

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Όλα θα ακολουθήσουν μία καθόλα νόμιμη διαδικασία από την πλευρά της διοργάνωσης για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.Να είστε σίγουροι ότι το έργο τέχνης στον εξωτερικό σας τοίχο, δεν πρόκειται να προσβάλλει, έχει την πρόθεση όμως να εντυπωσιάσει!

Αφήστε τον τοίχο σας ελεύθερο στα χέρια των καλλιτεχνών, κάντε την πόλη πιο συναρπαστική, εξ οικειωθείτε την τέχνη!!

Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον παρακαλώ καλέστε στο : 6978884237

Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό, η οποία ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Πάτρα από τον Ιούνιο του 2011. Επικεντρώνεται στην υλοποίηση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με κύριο στόχο της τη γνωριμία του πατρινού κοινού με τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης. Η δράσεις της έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνουν θεσμοί για την πόλη με το διεθνές εικαστικό φεστιβάλ Πάτρας RE-culture το οποίο θα παρουσιαστεί πιο ανατρεπτικό από ποτέ τον Οκτώβριο, αλλά και το Artwalk που παρουσιάζεται τον Μάιο για δεύτερη χρονιά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight