Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 9 μ.μ.

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Με τον Τάσο Θεοδόση

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 9 μμ, με τον Τάσο Θεοδόση:

***   Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Μπήκαν στην Πάτρα με τα τρακτέρ. Η κατάσταση στα μπλόκα της περιφέρειας. Διχάζει η κινητοποίηση της Παρασκευής στην Αθήνα. Απευθείας συνδέσεις.

***   Βαριές ποινές και τσουχτερά πρόστιμα για τους επαγγελματίες που δεν δέχονται πληρωμές μέσω καρτών. Ειδική ρύθμιση και για το αφορολόγητο μέσω ηλεκτρονικών αποδείξεων.

***   Κλειστά παραμένουν τα δικαστήρια ολόκληρης της χώρας. Αποχή μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιούν οι δικηγόροι. Τι ζητούν από την κυβέρνηση. Ποιες οι θέσεις τους για το ασφαλιστικό.

***    Έρχονται πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ αλλά και γι αυτούς που κυκλοφορούν με ανασφάλιστα.

***    Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της δημόσιας εκπαίδευσης για να αντιμετωπιστεί το ξέσπασμα της εποχικής γρίπης στα σχολεία

***     Στα άκρα οδηγείται η κόντρα για τη διαχείριση των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο. Ο δήμαρχος Καλαμάτας μιλά στο ΙΟΝΙΑΝ για τις προεκτάσεις του θέματος.

***     Συγκλονίζει το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία μητέρας 44 ετών από τον 22χρονο γιο της.

***     Πανελλήνια συγκίνηση για τον αγώνα της Ντένιας από τη Ζάκυνθο. Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για την επέμβαση. Και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις