Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πιτσιρίκος ηθοποιός του σήριαλ "Το Νησί", Μάνος Τσαγκαράκης μεγάλωσε -Δείτε τον

Ο πιτσιρίκος ηθοποιός του σήριαλ "Τ...

Μιλώντας στο TV Έθνος, είπε πως όταν γυρίστηκε η σειρά, πήγαινε στην Ε' τάξη του Δημοτικού

Το σήριαλ «Το Νησί» που στην πρώτη του προβολή αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και πήρε πολύ θετικές κριτικές, ως γνωστό επαναπροβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ στο Mega και τα ξαναπηγαίνει καλά από πλευράς τηλεθέασης.

Στο σήριαλ που βασίστηκε στο μπεστ σέλερ βιβλίο της Αγγλίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, έναν από τους βασικούς και πιο χαριτωμένους ρόλους αυτόν του μικρού Δημητράκη υποδυόταν ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Η σειρά που η ιστορία που περιγράφει έχει να κάνει με το νησί της Σπιναλόγκα όπου πήγαιναν τους λεπρούς, γυρίστηκε πριν πέντε χρόνια και ο μικρός Δημητράκης της σειράς ήταν τότε μόλις 10-11 χρονών, ενώ σήμερα όπως αναφέρει ανάρτηση του cretalive.gr, είναι πια 16 χρονών και όπως είναι φυσικό οι αλλαγές στην εμφάνισή του είναι τόσο μεγάλες που μοιάζει πραγματικά  αγνώριστος!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, θυμάται περιστατικά από τα γυρίσματα και αποκαλύπτει αν σκοπεύει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω”» δήλωσε Μάνος Τσαγκαράκης στο περιοδικό TV Έθνος.

Επίσης είπε πως «είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα στη σειρά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω περισσότερα πράγματα για την ιστορία του τόπου μου και βρέθηκα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όλα έγιναν ξαφνικά. Η νονά μου έχει ταβέρνα στην Πλάκα και, όταν πληροφορήθηκε ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής έψαχναν άτομα της ηλικίας μου, πήγαμε για κάστινγκ».

Όσο για το αν σκέφτεται να συνεχίσει με την υποκριτική, απήντησε πως «δεν έχω αποφασίσει, αλλά τείνω προς τη ναυτιλία. Θα ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Στον Πειραιά ζουν η γιαγιά μου και ο παππούς μου, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού το έχω στην άκρη του μυαλού μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω σε Δραματική Σχολή. Στο μέλλον θα δούμε».

*Η Βικτόρια Χίσλοπ είχε έρθει και στην Πάτρα για την παρουσίαση του επιτυχημένου βιβλίου της και στην εκδήλωση είχε μιλήσει η δημοσιογράφος, διευθύντρια σύνταξης του thebest.gr Νεκταρία Ντούκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight