Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΔΙΑΡΚΩΣ SOLD OUT Η "ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ". ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΟΣΜΟ, ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΔΙΑΡΚΩΣ SOLD OUT Η "ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ&...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μας κατέκτησε η Κατερίνα Διδασκάλου

Συντριπτική γυναικοκρατία στο Επίκεντρο για το συγκινητικό μονόλογο "Η πόρνη από πάνω", που παίζεται για τρίτη φορά στην πόλη μας από τη γνωστή και πολύ γοητευτική ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου. Πάνω από 1000 θεατές την έχουν χειροκροτήσει (με το 85% του κοινού γυναίκες θεατρόφιλες) καθώς η μεταμόρφωσή της σε πικραμένη, προδομένη και καταπιεσμένη ερωτικά επαρχιώτισσα, αποδεικνύεται ο μεγάλος ρόλος της μέχρι τώρα καριέρας της.

Το έργο διαρκεί μόλις 70 λεπτά και είναι διαρκώς sold out στη σκηνή της Αγίου Διονυσίου. Μάλιστα μάθαμε πως το ερχόμενο έξτρα διήμερο Τετάρτης -Πέμπτης 10-11/2 "έκλεισε" κι αυτό, ώστε εξετάζεται ένα ακόμα απογευματινό ανέβασμα την Πέμπτη. Συνολικά η παράσταση θα συμπληρώσει δέκα βραδιές στο Επίκεντρο (Οκτώβριο και Φεβρουάριο), με τα εισιτήρια μονίμως να εξαντλούνται και τις καλές εντυπώσεις να κυκλοφορούν στην πόλη "στόμα με στόμα". Πρόπερσι που είχαμε πρωτοδεί την παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο, είχαμε εντυπωσιαστεί από τον άκρως νατουραλιστικό τρόπο που η Κατερίνα Διδασκάλου αναδεικνύει το συναισθηματικό κόσμο της ηρωίδας της. Μάλιστα η αισιόδοξη μεταστροφή στο φινάλε μας είχε αιφνιδιάσει.  
Ο μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω», διαθέτει τελικά έναν "παραπλανητικό" τίτλο που ενισχύεται από την αισθηασιακή πόζα της πρωταγωνίστριας στις αφίσες. Η "Ερατώ" με υπομονή και καρτερικότητα, υπομένει τα κοινωνικά πρέπει και την απόρριψη του συζύγου της ώσπου να αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά, παρακολουθώντας τη "δράση" της πόρνης του επάνω πατώματος.


Η Κατερίνα Διδασκάλου δηλώνει πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη που τόσα χρόνια συνεχίζεται η επιτυχία του έργου. Μπροστά στο φακό του Χρήστου Σταματόπουλου ποζάρει με τους ανθρώπους του Επίκεντρου αλλά και με την συμπολίτισσα Ζήτα Σταματοπούλου, μητέρα του πατρινού συζύγου της κόρης της Φλώρας, που πρόσφατα την έκανε γιαγιά.

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View