Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι λογιστές - φοροτεχνικοί της Πάτρας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι λογιστές - φοροτεχνικοί της Πάτρας έκ...

Ο πρόεδρος της ένωσης είπε πως έρχονται δύσκολες μέρες για το επάγγελμα λόγω του νέου ασφαλιστικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.)  στην αίθουσα «Σεμέλη» στην Πάτρα. Αρκετά μέλη της Ένωσης έδωσαν το παρών καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων.

Πιο συγκεκριμένα παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδος Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γεώργιος Κουτρουμάνης, το μέλος Δ.Σ του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Νικόλαος Στριφτούλιας καθώς και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συντονιστής περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ανάργυρος Γκολεμάς. Την κοπή ευλόγησε εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας από τον Ιωάννη Σπανό στην κόρη του αείμνηστου Δαμιανού Κεκάτου ως ελάχιστο φόρο τιμής της Ένωσης και των μελών, παλιών και νέων, σε ένα ιδρυτικό και δραστήριο μέλος της ένωσης που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας.

Ακολούθησε η βράβευση του Τίμου Σταματελάτου από τον πρώην Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Παναγόπουλο. Ο κ. Σταματελάτος έπειτα από σειρά μάχιμων ετών συμμετοχής στο επάγγελμα αλλά και στις ΕΛΦΕΕ και ΠΟΦΕΕ, συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΦΕΕ Γεώργιος Φαρμάκης στην ομιλία του τόνισε ότι έρχονται δύσκολες μέρες για το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού καθώς και για τους επαγγελματίες γενικότερα, δείγμα αυτών, το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού.

Το Δ.Σ. της ΕΛΦΕΕ Ν. Αχαϊας, ευχαριστεί δημοσίως όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και απευθύνει κάλεσμα για συσπείρωση στις τάξεις της ΕΛΦΕΕ προς όλους τους λογιστές-φοροτεχνικούς του Νομού Αχαϊας διότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις